Vækst af sølv ahorn træer

May 14

Ejeren af en kraftig rod ordning kendt at vride rundt eller gennem jorden, sølv ahorn træ bør plantes mindst 10 fod fra kloakledninger, opbygning af fundamenter, fortove og indkørsler.

Årlige vækst

Arbor Day Foundation siger at træet sølv ahorn, løn, anses for at være hurtig voksende. Ifølge deres standarder, der angiver et træ, der opnår en årlig vækst på 25 inches eller mere. Dette henviser til en lodret stigning i størrelse og en eventuel højde på træet.

Geografi

Sølv ahorn trives i USDA hårdførhed zoner 3 til 9, et område, der omfatter næsten alle af kontinentale USA, bortset fra de yderste sydlige tips af Florida, Texas og Californien. Satsen for vækst kan være påvirket af jordkvalitet, dræning spørgsmål, vand tilgængelighed, lys og udsættelse for ekstreme vejrforhold.

Eventuel vækst

Sølv ahorn vokser godt i fuld sol eller delvis skygge og opnår en højde på mellem 50 og 80 fod. Baldakinen spredning af træet typisk runder på mellem 35 og 50 fødder, eller omtrent to tredjedele af den samlede højde. Sølv ahorn tager sit navn fra det sølvglinsende udseende af undersiden af sine blade.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com