Vindue behandlinger for uregelmæssige formede vinduer

May 13

I dag er har stort set alle hjem en eller flere problem vinduer. Arkitekter og bygherrer har arbejdet utrætteligt for at strække grænserne for konventionelle vindue design. Skiftende vinduet figurer tryk boligejere at søge efter innovative måder til at dække dem. Heldigvis, designere og vindue der dækker producenter er kommet til undsætning med kreative behandlinger til at håndtere en figur for uregelmæssig vindue.

Buet

Behandle buer som simpelthen eller kunstfærdigt som budgettet giver mulighed for. Hænge en straight gardinstang på tværs af springline af arch (den opfattede linje kører på tværs af en buet vindue fra starten og slutningen af radius.) Denne behandling giver en illusion af et lille buet øverste vindue og en rektangulær nederste vindue. Den øverste arch forbliver ubehandlede, mens den nederste del modtager en traditionel curtain behandling. For en helt brugerdefineret vindue behandling, ordre specialdesignet gardiner hang fra en made-to-order buede stang eller udsmykkede rosetter, der følger bue af vinduet.

Lille Accent

I de seneste år, har hjem bygherrer rejst loftshøjder, skabe en ny kategori af uregelmæssige formede vinduer. Lille overhead funktionen windows ligger lige under linjen loft giver indvendige rum med større naturligt lys. Disse diminutive windows kommer i mange forskellige former og størrelser. De top døre og konventionelle windows eller blot accent den øverste del af en ubestemmelig væg. At bevare lys og reducere blænding af skadelige UV-stråler, bruge tonede vindue film til at dække små accent windows. De fleste professionelt installeret vindue film tilbyde en levetidsgaranti og fjerne behovet for dyre brugerdefineret størrelse, lys-blokerende vindue behandlinger.

Vinkel Top

Vinkel-top windows er almindeligt forekommende i hjem med domkirken eller slog lofter. Boligejere med konverterede kvist rum også kæmper med vindue behandling løsninger for ulige vinklet windows. Slanke solar nuancer blander smukt med moderne vindue designs. Når angivet i en bottom-up-konfiguration, tilbyde solar nuancer passer perfekt til asymmetrisk figurer. Installere motoriseret eller manuelt betjente solar nuancer for at styre lys, varme og sol skader.

Polygon

En trekant, sekskant eller ottekant formet vindue kan være et knudepunkt i et værelse, men det skaber en stor hovedpine fra et interiør design synspunkt. Overveje færdige eller brugerdefinerede smedejern væg gitre til at dække og fremhæve den unikke form. De fleste hjem design forhandlere og rabat butikker sælger smedejern væg gitre i forskellige former og størrelser. Installere grille direkte over vinduesåbning og fastgør den til væggen med skruer eller søm. Højere priser brugerdefinerede smedejern stykker passe pænt inde i åbningen og spejle den nøjagtige form af vinduet.

Runde

Tidløs sunburst vinduet behandling supplerer enkelheden af runde og ovale vinduer. Traditionelle lutter sunburst behandlinger transcendere alle design stilarter. Shirred soludbrud udstråle fra midtpunktet ud til vinduet kanter. En matchende roset dækker typisk motorvejskrydset center stof. En plastik ramme eller Velcro sikrer dette vindue behandling på plads. Tjek sunburst skodder, cellulære og plisseret nuancer til en moderne spin på den højærværdige klassiske vindue behandling.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com