Hvad planter kan plantes udenfor i vintermånederne?

May 13

Nordamerika er opdelt i 11 hårdførhed zoner, som giver et generelt indtryk af de planter, der vil trives under de koldeste temperatur i disse zoner. Der er en række planter, der kan plantes om vinteren i hver af de 11, voksende zoner, nogle blomstrer i foråret og andre om sommeren. Check med din børnehave eller en online ressource til at finde den voksende zone, hvor dit geografiske område falder i.

Zone 1 og 2

Hårdførhed zonerne omfatter dele af Alaska, Canada og de nordligste dele af USA. Dværg-Birk er en flerårig busk, ideel til dette klima. Det vokser til en maksimal højde på 3 fødder og har grønne blade og grønne blomster. En Pennsylvania Potentil fungerer godt, hvis du ønsker noget lidt kortere; den vokser kun omkring en fod høje. Denne plante producerer små, gule blomster, der strækker sig fra adskillige forgrenede stængler. Den vokser mellem fem og 15 småblade på grenene. Mere farve, prøv plantning Lapland rhododendron. Denne busk vokser Rosa farvede, klokkeformede blomster i klynger. Det giver off en aromatisk duft og vokser til omkring 2 fod høje. Det har mellem en og fem blomster på hver gren.

Zoner 3 til 6

Disse områder omfatter dele af Minnesota, Montana, Wisconsin, Alaska, Maine, New York, Indiana, Missouri, Colorado, Vermont, New Hampshire, Iowa og Pennsylvania. Den skæggede tungen er optimal for disse zoner og producerer blomster i nuancer af røde og appelsiner. Dette anlæg vil vokse til mellem 12 og 18 inches. Haven vintergækker er dejlige planter for dette område. Men du bliver nødt til at plante en hel del af dem for at give en dramatisk effekt, fordi blomsterne er ganske små. Stilke vokse tre hvide droplet-leder blomster på enderne og planten vokser til 4 til 6 inches høj. Farverige astilbe anlægget producerer blomster i pink, røde og hvide og er ganske delikat. Dette er en skyggefuld flerårig plante.

Zoner 7 og 8

Dele af Delaware, Georgia, Oklahoma, Texas, New Jersey, New York, Arizona, Nevada og Utah udgør disse voksende zoner. Plante en engelsk holly, som producerer tykke, grønne blade med små, subtile hvide blomster. Disse er temmelig store buske/træer, vokser mellem 15 og 50 fod høje. Til noget ikke helt så store, at plante små-blad cotoneaster. Denne busk vil give udsøgt grønt løv og vil vokse til et maksimum på 48 inches høj. Tilsat farve er Kurume azalea attraktivt med sin overflod af små lyserøde, røde eller lilla blomster; det vokser til mellem 4 og 6 feet tall.

Zoner 9-11

Disse voksende zoner omfatter den varmeste del af kontinentet, herunder områder i Florida, Texas, Californien og Hawaii. Bush lily vil vokse godt i disse zoner. Det byder på slående orange blomster med store, mørkegrønne blade. Det vil vokse til mellem 1 1/2 og 2 fod høje. For en unik plante tilbyder Vanda orkidé en sjælden-farvet blå blomst, der er mellem 3 og 5 inches lang. Det vil tilføje farve og særpræg til din have og vokser kun 3 til 4 inches høj. Endelig giver klimaet i disse zoner optimale vækstbetingelser for maske blomst. Du kan dyrke pink, hvid rød eller orange blomster med gule støvdragere. Maske blomst er mellem 18 og 36 inches høj.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com