Identificerende mærker på edderkopper

November 19

Identificerende mærker på edderkopper

Edderkopper er ofte vanskelige at identificere, fordi mange arter ser ens. Nogle edderkopper, men har særprægede markeringer på deres organer, som give mulighed for lettere identifikation. Hvis du ser en edderkop, være opmærksom på disse markeringer for at bestemme arten og den potentielle fare. Afsløre spider arter er nyttige for at lære at undgå giftige edderkopper og vide, hvornår at tillade de uskadelige sorter at bo i din have til skadedyrsbekæmpelse.

Instruktioner

•Locate og inspicere de pågældende spider. Uden at komme for tæt, så du undgår at blive bidt.

•Tag et billede af edderkoppen, hvis nødvendigt. Hvis du ikke har et kamera handy, tegne en hurtig skitse af edderkop at bemærke noget særprægede markeringer på sin krop.

•Hvis edderkoppen er sort og omkring 1/2 tommer lange, ser for et timeglas-formet markering på undersiden af sin maven. Hvis den timeglas figur er rød eller orange-gule, er det sandsynligt, at edderkoppen er en sort enke. Sorte enker er extrememly farlige. Deres bid er smertefulde og i sjældne tilfælde, dødbringende.

•Hvis edderkoppen er brun i farven og omkring 1/3 og 2/3 tommer lange, ser for seveal lys farvet chevron formede markeringer på sin krop. Hvis du ser disse markeringer, er edderkoppen sandsynligvis en hobo edderkop. Hobo edderkopper er farlige. Deres bid er i første omgang smertefri, men en bid offer kan blive meget syge omkring 24 timer senere.

•Hvis edderkoppen er mørk brun eller sort og ca 1 1/2 inches i længden, kigge på dens hoved. Hvis det har en rød markering over det meste af bagsiden af hovedet, kan dette være en mus edderkop. Mus edderkop bid er meget smertefuldt og kan forårsage alvorlig sygdom.

•Hvis edderkoppen er grå i farve og omkring 1/2 til 1 tommer i længden, kigge på dens ryg. Hvis det har en mørk grå mærkning der fremstår meget som en union jack, dette er sandsynligvis en wolf spider. Ulven edderkop bider er smertefuld, men ikke fatalt.

•Hvis edderkoppen er omkring 1/4 til 1/2 tomme lang med distictive gule og brune striber over sin maven, det kan være en St. Andrews Cross edderkop. St. Andrews cross edderkopper er ikke farlige for mennesker.

•Hvis edderkoppen er brun og omkring 1/4 til 3/4 af en tomme i længden, kigge efter en mørk brun violin-formet markering bag hovedet, med den violin halsen peger ned mod maven. Hvis du ser denne mærkning, er dette en brun eneboer. Den brun eneboer er yderst giftige. Dens bid er smertefuldt og kan forårsage alvorlige reaktioner og endda døden.

Tips & advarsler

  • Går ikke i nærheden af en edderkop eller håndtere det. Mange giftige edderkopper, som den sorte enke, brun eneboer og mus edderkop er yderst farligt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com