DIY krybekælder

June 1

En krybekælder er området mellem et boligareal og jorden nedenfor. Gennemsøgning mellemrum kan være færdig og vises mere som en kælder eller de kan være ufærdige med snavs som deres overflade. De skal være designet til at undgå fugt. Hvis du designer din egen krybekælder, er der flere faktorer at overveje.

Ubetingede og ventileret

Som navnet antyder, beskrive disse gennemsøgning mellemrum en hævet boligareal med snavs under gulvet. Disse gennemsøgning mellemrum kræver tilstrækkelig dræning og et bunddække. Bruge en godkendt damp eller gas retarder tilstrækkeligt dække snavs og reducere fugt under beboelsesrum. Også installere isolering i gulve hulrummet, der sidder direkte over krybekælder. Endelig overveje at installere et luft-udluftning system til at køre mellem krybekælder og beboelsesrum. Hvis du gør det, Sørg for udluftning systemet er tilstrækkeligt forseglet og isoleret.

Ventilation

Hver kommune har en bygning kode, der angiver krybekælder ventilation krav. Kontakt dem før du designer din. Hver bygning kode kræver at der er tilstrækkelig ventilation havne for gennemsøgning mellemrum. Typisk, ventilation port vil eksistere i den støbt betonfundament. De fleste koder kræver, at der skal en ventilation port for hver 150 kvadratfod af krybekælder område. Området stiger til 1500 kvadratfod, hvis du bruger en vapor retarder. Ventilation havne eller huller sidder lige over hinanden for at skabe tilstrækkelig cross-flow mellem havnene. Give screening på hver port for at fjerne skadedyrsangreb.

Aircondition og Uventilerede

En konditioneret og Uventilerede krybekælder er mere beslægtet med en kælder. Brug kun dette design, hvis du har en aircondition eller udluftning system bygget i en krybekælder. Sådan en krybekælder vil have isolerede vægge og kaldes ofte en "kort kælder." Ventilere ikke en kort kælder med udeluft, og det skal være fuldstændig lukket. "Fuldt lukket" indebærer helt forsegling kort kælderen, og forhindre enhver uønsket luft i at trænge ind i krybekælder. Derudover krybekælder konditioneret og Uventilerede vil have en forseglet gulv og du skal tage særlig omhu for at fjerne eventuel fugt, der indsamler der.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com