Tips til boring porcelæn flise

November 28

Tips til boring porcelæn flise

Porcelæn er et fælles materiale til badeværelsesfliser og gulve. Det er en menneskeskabt sten, der er hårdere end keramik fordi det har et højere indhold af silica og er fyret varmere. Den intense fyring, der gør porcelæn så hårdt gør det også lidt skrøbelig. Ligesom glas, bliver det nemt splintre. For at bore det effektivt, skal du undgå skarpe slag, varme oprustning fra friktion og ridser fra vandrer borehoveder.

Brug den rigtige Drill

Bruge en variabel hastighed borehoved for at bore porcelæn. Dette vil tillade dig at regulere hastigheden på smule, så det ikke overophedet. Tim Carter Ask Builder anbefaler at bruge det på den laveste mulige hastighed, omkring 100 til 200 omdrejninger i minuttet. Passe boremaskine med en helt ny lidt diamant spids murværk. En regelmæssig træ-kedelige bit vil overophede før det gør en bule i porcelæn, selv ved de laveste drill hastighed. Aldrig bruge en borehammer. Selv om de cykliske virkninger gøre kedeligt gennem konkrete lettere, vil de splintre porcelæn fliser.

Lå på båndet, før du bore

Porcelæn er så hårdt, at det er vanskeligt at foretage den første indrykning med bit, uanset hvor hurtigt boret kører. Resultatet er, at smule kan vandre over overfladen af flisen og Skrab det, eller du bore hullet er lidt off-center. Du kan undgå dette ved at lægge gaffatape over flisen, før du bore. Mark hul på bånd, derefter bore direkte igennem den. Bit vil ikke vandre, og du vil undgå skår flisen rundt i kanten af hullet.

Holde Cool

Forsøg ikke at tvinge bit ved at anvende for meget pres. Gaffatape vil ikke stoppe bit fra glider og skabe en grim bunden hvis du trykker for hårdt. Overdreven kraft vil også medføre bit hurtigt bliver overophedet. Smule vil varme op noget selv når du bruger moderat pres, så holde en lille spand vand i nærheden, og dyppe den ofte når det begynder at ryge. Hvis du ikke gør dette, varmeudvikling vil bære smule, og det kan også knække flisen.

At gøre større huller

Du kan bore større huller i porcelæn fliser med en diamant spids hulsav. Denne sav har lidt pilot i midten, der borer et mindre hul først. Lå på gaffatape, før du bore mindre hullet, og derefter fjerne den, før hullet så gør kontakt med porcelæn. Ellers vil båndet gum op tænder af saven. Hvis du har brug at lave huller i fliser, der endnu ikke har været installeret, kan din bedste satsning være at tage dem til en butik, der arbejder med fliser og granit. De vil have ret-sized saven for enhver hul du nødt til at have skåret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com