Hvordan man laver krystal lysarmaturer

November 18

Hvordan man laver krystal lysarmaturer

Krystaller er længe blevet føjet til lamper. De forskellige vinkler af krystaller fange lyset og formere det forårsager en gnistre effekt. Denne effekt tilføjer drama, spænding og romantik til et værelse. Tilføje krystaller til ældre lamper til at give dem et nyt udseende. Krystaller kan erstatte eller tilføjes nuancer, limet til lampen våben og rammer, og monteret langs støttestrukturer at hænge ligesom dinglende juveler. Du kan gøre næsten enhver lampen i en krystal lys stativ med et par værktøjer, nogle lim og en masse funklende krystaller.

Instruktioner

•Vælg forældede armaturer kan du allerede har i dit loftsrum eller garage. Vælg et stativ med en robust metalramme, der er i god stand. Fjerne elpærer og tape over åbningen hvor pæren skruer i ved hjælp af malerens tape. Ren armaturet af rust, snavs eller snavs. Let sand metal hvis armaturet har en skinnende finish til at give din nye maling til at overholde.

•Spray male armatur i en neutral opdaterede farve, der vil matche andre armaturer i dit hjem. Hænge fixture fra grenen af et træ, så du kan spray alle sider nemt. Spray med korte selv strøg. Gøre flere tynde passerer at undgå oversprøjtning og drypper. Tillad armaturet til tørre fire timer.

•Klippe crystal bead strenge passer til længden af hver arm af dit stativ. Starte fra midten og flytte udad. Lim perle strenge på undersiden af de største våben først. Husk på, at din krystaller er set nedefra. Bruge en hot limpistol til at vedhæfte perlerne. Swag perle strenge mellem arme til en draperet effekt. Lim ende perler til armene med varmt lim til at holde dem på plads.

•Organiser dine krystal dråber fra største til mindste. Wire hver dråbe med 20 gauge wire. Indsæt wire i drop og bøj i slutningen, så ledningen ikke kan trække sig tilbage. Tråd på enhver yderligere krystaller, du ønsker at tilføje til wiren. Danne en krog på den øverste ende af wiren.

•Sæt den store krystal dråber først. Oprette en afbalanceret udseende så armaturet ikke ser skæv eller tunge i ethvert område. Placer de næste mindste dråber anden. Fortsætte hængende dråber indtil armaturet har udseende du indkvartering.

Tips & advarsler

  • Krystaller af alle farver, former og størrelser kan føjes til at skabe forskellige effekter. Klare krystaller er traditionelle, og du vil ofte finde ældre krystal dangles i loppemarkeder, og antikke butikker hvor de er blevet separeret fra inventar. Disse er en god ressource for usædvanlige og billig krystaller til at tilføje til dit armatur.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com