Hvordan man forebygger godt vand fra indefrysning

June 2

Levere dit hjem med testet, høj kvalitet godt vand er en måde at spare penge samtidig reducere dit kulstof-fodaftryk. Desværre, rør mellem den brønd pumpe og dit hjem er normalt beliggende udendørs og over jorden, og det gør dem modtagelige for frost om vinteren. Forhindre vandet fra frysning og sprængfyldt forsyningsledninger af isolerende rørene. Konsultere en velrenommeret VVS levering afsætningsmulighed for rådgivning om korrekt størrelse og effekt af varme bånd til brug, og spare penge ved at gøre anlægget selv.

Instruktioner

•Measure længde og diameter af rør fodring vand fra brønden til pumpen, og fra pumpen til det punkt, hvor røret indtaster dit hjem, ved hjælp af en stål målebånd.

•Kontakt en velrenommeret VVS leverer outlet og Køb tilstrækkelig Termostatstyret udendørs kvalitet varme tape til at dække dine behov. VVS varme tape indeholder et varmeelement, kører gennem dens længde. Når tændt, elementet opvarmer, opvarmer overfladen og forhindrer vand i at fryse inde i røret. Check at båndet er den anbefalede effekt og at den opfylder specifikationerne for en godkendt uafhængigt prøvningslaboratorium.

Uddelingen i slutningen af varme bånd omkring den fjerneste ende af røret hvor det træder godt hatch dækning. Fastgør ende af det varme bånd til røret ved at følge installationsvejledningen leveres med båndet. Nogle varme bånd knyttes til rør med en peel-off selvklæbende bagside, andre er sikret med almindelig elektrisk tape, og nogle producenter anbefaler at bruge flade fleksible fasteners svarende til plastik kabelbindere. Ikke overlapper båndet eller Pak det tilbage omkring sig; Dette vil forårsage tape til at mislykkes og eventuelt starte en brand.

•Sno varme tapen temmelig stramt omkring røret fra lugen til pumpen, så en gang omkring pumpen og videre til huset i en spiral. Forlade den anbefalede kløft mellem kanterne af hver spiral spole til at reducere mængden af energi, der kræves til at varme op i røret og holde vandet fra frysning. Følg installationsvejledningen og tillægger røret hvor det kommer ind i væggen, enten ved skrælning off klæbende sikkerhedskopiering, ved hjælp af en plastik slips, eller vedhæfte det varme bånd til rør med elektrisk tape hus slutningen af båndet.

•Når Termostatstyret stik enden af det varme bånd gennem væggen. Du kan have til at løsne isolering fra omkring foder røret tilstrækkeligt til at skubbe den varme bånd inde. Hvis dette ikke er muligt, bore et ekstra hul gennem væggen for at opnå dette. Feed båndet gennem og fylde hullet med isoleringsmateriale som anbefalet i installationsvejledningen.

•Plug i slutningen af det varme bånd i en stikkontakt. Brug en passende forlængerledning, hvis nødvendigt.

•Indstil den termostat og skifte det varme bånd magt på under frost vejr. Før sengetid for natten, åbne de varme og kolde vandhaner i dit køkken og badeværelse så de dryppe løbende i aften under Sub-Zero vejr. Dette vil holde den brønd pumpe cykling og slukker, hjalp hen til hindre de udendørs rør fra frysning.

Tips & advarsler

  • Aldrig overlappe varme bånd eller krydse varme tape over sig selv; Doing vil så overophede båndet og forårsage en farlig brandfare.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com