Hvordan man opbygger en Yard vand funktion

June 4

Ville det ikke være fantastisk at have en vand-funktionen i din værftet? Er det for dyrt at hyre en professionel til at gøre det?Nu har du en smuk vand funktion med lille udgift og involverede tid, men en masse tid til at nyde det. Du behøver ikke selv at grave et hul!Dette er en stor weekend-projekt.

Instruktioner

Retninger

•Plan dette vand har så tæt på huset og vinduer som muligt så du kan nyde det året rundt, og så du har nem adgang til en stikkontakt. Rydde jorden af alle vegetation og snavs og sørg for det er flad og glat.

•Begin ved at placere større sten i en form og størrelse, du ønsker. Bare ikke gøre det for stort, da du ikke udgravning jorden for at holde vandet.Tilføje en anden række af sten på toppen af det første lag, placere denne række over rum i mellem sten under den. Fortsæt hele vejen rundt i bunden af klipper.Gentag dette trin til en højde af ca 3 fødder på bagsiden af vand-funktionen og dimitteret ned til en højde af ca 2 fødder i front. Dette design kan faktisk vendes i alle retninger i for at se dammen fra værftet eller inde i hjemmet. Bare sørg for bagsiden af dammen vender mod den ønskede visning.Sikre klipperne sidder støt og fast.Hvis det er nødvendigt, kan du tilføje fyld snavs ved siden af ydersiden af sten til at holde dem på plads.

•Sæt Dam liner indeni klippe område og trykker på det så fladt som muligt på tværs i bunden, folde siderne, som du går for at sikre, at bunden er flad.Bringe Dam liner op sider af klipperne og lægge den mellem top 2 lag af sten med mindst en fod af liner løs på ydersiden af klipperne.Fortsætte dette trin hele vejen rundt i klipperne.Du skulle nu have din liner, holdt på plads af det øverste lag af klipperne.Sørg for, at klipperne på det øverste lag er tunge nok til at holde lineren på plads. Du kan altid erstatte nogle af klipperne med tungere.

•Sæt dykpumpe i bunden af dammen mod klipperne. Tråd den elektriske ledning op og gennem klipperne øverst i ryggen, forsøger at holde ledningen så diskret som muligt.Tilføje nok vand i bunden af dammen til dækning af pumpen.Pumpen tilsluttes en stikkontakt og sørg for det i orden ordentligt og cirkulerer vandet.

•Du kan nu afslutte fyldning af dammen, og sørg for du ikke fylde over dammen liner.Skære det overskydende liner til ydersiden af klipperne.Placere potteplanter på det øverste lag af klipper hvor det ønskes.Din nye vand-funktionen er fuldført.

Tips & advarsler

  • Du kan tilføje Dam planter i bunden af din dam. Tilføje guldfisk til din nye vand-funktionen. Sørg for at vandet har varmet før du tilføjer fisk. Tilføje værftet ornamenter omkring eller oven på indslag. Tilføje en fontænen tilknytning til pumpen til at gøre et springvand i midten af din dam.
  • Bære en ryg støtte samtidig transporterer tung sten. Brug handsker.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com