Hvorfor har Evergreens nåle?

June 27

Hvorfor har Evergreens nåle?

I stedet for flade blade, der blænde os i efteråret med deres levende farve, nogle træer--evergreens--har nåle i stedet. Træerne er kaldet "evergreens", fordi nålene bo grønt, og træet bevarer sine nåle, året rundt. Disse stikkende nåle tjener et vigtigt formål, gør det muligt for træet for at overleve.

Definition

En evergreen er et træ, der ikke taber sine nåle på én gang. Det stedsegrønne træ falder typisk sine nåle, som de bliver ældre, voksende nye i deres sted at opretholde dækning hele året, i modsætning til løvfældende træer, som slipper deres blade og blive helt nøgne om vinteren. Nogle fælles evergreens er pines, graner og graner.

Funktion

Funktionen af stedsegrønne nåle er enkel: de ikke absorberer vand--deres job er at bidrage til at bevare det. Når træerne har trukket vand fra den jord, de har brug for at holde det og være i stand til at bruge det til deres daglige behov. Træer kan miste dyrebare vandreserver gennem den fordampning proces, der finder sted i blade eller nåle. Nåle, på grund af deres tyndere og mere smallere form, tabe mindre vand end flade, brede blade, da bladene gøre en lettere mål for solen til at trække vand fra.

Betydning

Træer får deres vand fra jorden. Men 99 procent af det vand, der absorberes er i sidste ende tabt gennem fordampning proces, der forekommer i den træernes blade eller nåle. En evergreen træ er bedre i stand end andre træer til kontrol, at vand tab, fordi det har nåle i stedet for blade. Fordampning processen er bremset. Det er derfor, stedsegrønne træer kan overleve i nogle områder og forhold, som andre træer kan ikke. De mister mindre vand, så selv hvis vand er en mangelvare i jorden, de stadig vil holde de fleste af hvad de er i stand til at opsuge.

Misforståelser

Ikke alle nåle på stedsegrønne træer er den samme størrelse, farve, længde eller form. For eksempel, fyrretræer har klynger af nåle er samlet, men Gran og fir træer har enkelte nåle. Farve og længde af nåle varierer fra det ene træ til et andet og er mere et resultat af miljøforhold end tjener et bestemt formål, da alle nåle (uanset størrelse) stadig hjælpe bevare fugten.

Overvejelser

Hvis du er en af millioner af mennesker, der bringer et rigtigt træ ind i dit hjem til juleferien, bringe du højst sandsynligt i en evergreen--nåle og alle. Men du måske ønsker at give afkald på Blue Spruce træet på grund af sin stive og skarpe nåle, som kan være ganske smertefuldt, når du håndterer træet, ifølge Ohio State University.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com