Blomsten tillægger hvilken del af anlægget?

June 15

Blomsten tillægger hvilken del af anlægget?

Selv om blomster er værdsat af de fleste mennesker primært for deres duft og skønhed, har de også en vigtig rolle i den reproduktive proces af planter. En blomst forbinder med resten af anlægget af en struktur, der er kendt som en beholder. Beholdere kommer i forskellige former og har forskellige funktioner.

Definition

Beholderen er bunden af blomsten, hvor andre dele af planten vedhæfte. Når du ser en typisk blomst, er beholderen del af stilk som blomsterblade vokse. Formen kan variere, har beholderen generelt en fortykket disk form. Beholderen er undertiden kaldes en blomstret akse eller torus.

Funktion

En af de mest oplagte funktioner af beholderen er fysisk støtte blomsten. Beholderen også beskytter plantens frøanlæg, den del, der producerer de kvindelige kønsorganer af en blomstrende plante. Strukturelle form af beholderen indflydelse den type og form af blomst, der udvikler.

Typer

Der er tre hovedtyper af beholdere i botanik. Hypogenous placering, også kaldet en overlegen æggestok, er mest almindelige beholder arrangement for blomster. Her, er æggestokkene af anlægget placeret over de disc-formede beholdere. I epigynous placering, æggestokkene er indlejret i beholderne og kop formet. En epigynous beholder er også kendt som en ringere æggestok. Perigynous placering forekommer, når en tube-formet struktur tappes fra beholderen men ikke tillægger æggestokken ringmur. Ligesom epigynous beholdere er perigynous beholdere kop formet.

Frugter

På mange planter, beholderen udvikler sig til den kødfulde, spiselige del af frugten. I denne aftale, beholder og æggestok væg vokse ind i frugten. Når du spiser et æble eller pære, for eksempel, indtager du beholder af anlægget. Kernen i frugten er æggestokken væg. Beholder af en blackberry frigøres fra planten når frugten er plukket, vil det fortsat knyttet til en hindbær anlægget, resulterer i "hullet" i midten af bær. Den kødfulde del af et jordbær er også en beholder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com