Hvordan man laver en hylde med en venetiansk Blind

March 11

Lavvandede væg hylder tilføje en modernistisk look til et værelse, især når de holder indrammet kunst, fotografier eller postkort. Designer lavvandede hylder kan være pebret, men du kan lave din egen lavvandede hylder af repurposed persienner. Persienner, især den ægte træ sort, er den perfekte størrelse til lavvandede væg hylder, og de er prefinished og klar til montering. Alt du behøver at gøre er få parentes solidt nok til at holde hylderne og montere dem på væggen.

Instruktioner

•Measure den venetianske blind med båndet måle og beslutte hvor længe du ønsker din hylde skal. Hvis du vil hylde til at være kortere end det i øjeblikket er, skal du bruge en lineal til at tegne en lige streg mærkning, hvor du ønsker at skære blinde. Hold din lineal i sted ud for linjen, og køre hobbykniv langs linjen, bruger linealen som guide. Persienner har normalt en finer finish, som vil splintre, hvis du forsøger at skære det uden at score det første. Vend blinde og score anden siden i det samme sted.

•Klippe den venetianske blind med en sav langs linjen scorede. Er forholdsvis tynd, bør ikke det tage mere end et par streger af saven til at skære igennem den scorede linje.

•Sand rough kanten med sandpapir indtil du har en glat finish.

•Sæt en hylde beslag flugter med ene ende af den venetianske blind og markere midten af beslaget med blyanten. Mark anden enden af blinde på samme måde. Måle længden mellem to blyant markeringer, og dividere længden med antallet af parenteser du ønsker at bruge. For eksempel, hvis afstanden mellem beslagene er 24 inches, og du vil beslagene til 6 inches fra hinanden, vil du beregne 24 divideret med seks og få fire. Dit svar er antallet af parenteser du vil placere mellem to enden parentes.

•Kontrollér blyant mærker på en blind for hver vægbeslag til ved hjælp af et beslag som en guide.

•Sæt et borehoved til boremaskine, der korrelerer med din skrue bredde. Bor et hul i hver af din blyant mærker.

•Monter beslagene på væggen med skruer og din boremaskine med en skruetrækker bit. For at sikre de kantede parenteser er niveau, bruge en målestok for mærkning steder på væggen hvor du vil montere beslagene.

•Lay den venetianske blind på tværs af hylden beslag og sørg for at hylden er centreret over de kantede parenteser. Brug din forborede huller som en guide for foring op hylde med parenteser. Skrue hylden at beslagene fra toppen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com