Hvordan man laver flaske Bush træer blomstre

June 21

En sub-tropisk stedsegrønt træ eller busk, flaske børste, Callistemon, trives i forener States Department of Agriculture zoner 8-11. I foråret og forsommeren producerer den blomsterspyd. Blomsterne har lange støvdragere arrangeret i form af en flaske børste. Blomstrer vises i nuancer af pink, grøn, gul, hvid, lilla og rød. En boligejer kan stimulere træet til at producere en rigelig forsyning af blomster hvert år ved at bevare træets overordnede sundhed og gennem årlig beskæring.

Instruktioner

•Plant flaske børste på en placering, hvor den modtager fuld sollys. Flaske børste skal have fuld sol med succes udvikle blomster. Webstedet plantning bør have godt afdrypning moderat sur til neutral jord.

•Fertilize flaske børste hver måned ved hjælp af en afbalanceret flydende gødning. Følg anvisningerne på den gødning etiket for ansøgningen. I foråret, spredes et lag af alderen styre gødning eller kompost på jorden omkring flaske børste.

•Kapacitet flaske børste mindst en gang om ugen. Holde jorden omkring flaske børste fugtig i løbet af foråret, sommeren og falde. Tillader jord til moderat tørre ud i vintermånederne. Overveje at fastlægge 3 inches af muld til at hjælpe jorden blive fugtig i varmt vejr og til at hjælpe med at isolere flaske børste træets rodsystem.

•Prune flaske børste midt om sommeren efter træet ophører med at blomstre. Fjern den brugte flowerhead. Beskære tilbage flaske børste skud af en halv. Alvorligt prune tilbage svage skud. Fjern døde eller syge grene.

Tips & advarsler

  • Flaske børsten tåler salt spray godt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com