At fjerne tapet fra hestehår gips

March 5

Dampning og Scoring

At fjerne papiret fra hestehår gips er en delikat business. Da gipsen er utrolig skrøbelige, kræver det en let berøring. Derfor, dampende er den foretrukne metode til valg. Først skal score papiret med en tapet scoring værktøj; Dette tillader fugt fra damperen til at trænge ind og angribe stædig gammel lim. Mens scoring papir, tænde din damper så de kan nå frem til en passende temperatur og være klar til brug.

Dampning og Peeling

Når du score tapet i hele rummet, som du ønsker at fjerne, anvende din forvarmet damper på væggen, arbejder langsomt og tålmodigt at løsne limen. Arkene skal skræl lige ud af væggen når limen frigiver sine hold.

Dampende Tips

Komplet hvert afsnit inden du flytter til næste. Som gamle lim er stædig, vil det sandsynligvis være nødvendigt at damp afsnittet mere end én gang for at fuldt bryde den selvklæbende bånd.

Alternativ til dampning

Dampning er den absolutte bedste måde at fjerne tapet fra hestehår gips (som følge af skrøbeligheden af væggen). Men hvis din papir er blevet malet, dampende sandsynligvis ikke vil trænge ind til den klæbende lag. Du bliver nødt til at ty til gammeldags skrabning.

Skrabning

Brug en tapet skraber og en let hånd, skrabe papir fra hjørner til midten af rummet. Det er vigtigt, at du ikke anvende for meget pres på væggen, som du vil de fleste sikkert skade gips.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com