Sådan konverteres en Pool til et springvand

September 18

Swimming pool springvand give et brændpunkt for din baghave. Ifølge swimmingpools 101, flydende springvand give store beroligende lyde, og drej din baggård til en oase. De gør vand flytte og danse. De fleste flydende springvand skyde vand i luften. Dette giver din værftet en festlig atmosfære. Børn elsker pool springvand til at spille spil i poolen. Voksne elsker pool springvand til æstetik og fredelige vand lyde. De er ikke svært at tilføje til din pool.

Instruktioner

•Stick de klar slange i sættet, der forbinder den flydende springvand til pool væggen tilbage i afkast hullet i pool væg eller skrue den tilbage, ved hjælp af en universal stik, der fulgte med kittet.

•Skub flydende springvand disken ud til området hvor du ønsker det skal være stationær når det sprøjter vand. Ifølge AbGal har flydende disken en vægtet base. Dette holder flydende pool springvand i position.

•Køre den springvand hver dag som en del af regelmæssig vedligeholdelse. Dette vil holde klar slange og springvand huller tydeligt af vragrester. Kører springvandet i løbet af dagen holder vandet 15 grader Fahrenheit koldere om sommeren. Kører springvandet natten holder vandet fra at komme for cool.

Tips & advarsler

  • Efterlad aldrig din børn uden opsyn omkring pool springvand.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com