Hvordan man gør en ordentlig undergulv for flise

January 13

Hvordan man gør en ordentlig undergulv for flise

En ordentlig undergulvet er kritiske for et flisegulv. Hvis undergulvet ikke er tyk nok til at bære vægten af fliser, mørtel og injektionsmørtel, kunne hele gulvet skjule. Din undergulvet skal være mindst 1 1/2 inches tyk til at støtte et flisegulv. Du kan tilføje tykkelse til din undergulvet med plader af krydsfiner, som rummet ikke vil have meget fugt. For værelser, der ser en masse vandforbrug, såsom det badeværelse eller tøjvask værelset, bruge cement backerboard i stedet for krydsfiner.

Instruktioner

•Locate et rør, der passerer gennem undergulvet. Hvis der er ingen rør, bore et lille hul gennem undergulvet med en boremaskine.

•Straighten en papirclips og form en krog på den ene ende. Glide krog ende af papirclipsen gennem hullet i gulvet, ved siden af røret. Krog krog på undersiden af undergulvet. Mærke papir klippet med en filt-spids markør på toppen af undergulvet. Trække papir klippet ud af hullet i undergulvet.

•Measure papir klippet fra toppen af krogen til mærket. Dette er tykkelsen af undergulvet. Købe nok krydsfiner eller cement backerboard for at gøre undergulvet mindst 1 1/2 inches tyk. Du skal muligvis tilføje flere lag.

•Spread konstruktion lim på gulvet hvis du bruger krydsfiner. Lad gulvet tørre, hvis du bruger cement backerboard.

•Sæt krydsfiner eller cement backerboard på gulvet. Køre skruer gennem gulvet hver 6 inches langs siderne af plader af krydsfiner eller cement backerboard. Fortsætte indtil gulvet er dækket. Hvis der kræves yderligere lag, skal du tilføje dem på samme måde, ved hjælp af opførelse klæbemiddel til krydsfiner.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com