Hvordan til at bore arbejde-hærdet rustfrit stål

December 11

Arbejde-hærdet rustfrit stål er fundet på rustfrit stål værktøjer, gun Tønder, maskiner og andre lignende varer. Arbejde-hærdet rustfrit stål har gennemgået en heat-treating proces, der forårsager stål til at hærde ud over sin hårdhed, når det først var støbt. Denne styrke processen forårsager metal til at blive mere sprødt. Ved boring i rustfrit stål som denne, er det vigtigt at bruge kun en Boremaskinen og særlige borehoveder, der er lavet til denne type af stål.

Instruktioner

•Pound en bule i hærdet rustfrit stål ved hjælp af din hammer og metal punch. Denne bule bør kun være stor nok til spidsen af din mindste borehoved at passe ind i.

Uddelingen dit arbejde-hærdet stål artikel i skruestik og Placer det nedenunder boret i Boremaskinen, så det er klar til at blive boret.

•Drill i bule ved hjælp af din lille carbide drill bit. Dette er en pilot hul. Brug en dråbe af hydraulikvæske som et smøremiddel for hver 1/4-inch af boring.

•Drill et andet hul i pilot hullet ved hjælp af den smule du nødt til at bore din ønskede størrelse hul. Fortsætte dryp hydraulikvæske ned borehoved, så de metal barberinger, der er fjernet kommer ud blandet med olie.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com