Hvordan til at dræbe myrer indendørs omkring en Baby

September 16

Hvordan til at dræbe myrer indendørs omkring en Baby

Når du har en baby, småbørn eller endda kæledyr og har at gøre med myrer indendørs vil du være i stand til at dræbe myrerne uden at skade din baby eller andre. De fleste kommercielle produkter, der anvendes til at dræbe myrer er kemikalie-laden og kan være giftigt for børn og kæledyr. Simple husstand ingredienser kan bruges til at dræbe myrer sikkert i et hjem med babyer.

Instruktioner

•Pour 1 tsk. flydende opvaskemiddel i en sprayflaske og fylde resten af flasken med vand. Tilføj tre dråber pebermynte æterisk olie. Ryst godt for at blande opløsningen.

•Spray myrer direkte med sæbevand blandingen for at slå dem ihjel. Anvende sæbe insekticid omkring fodpaneler, døre, vindueskarme og ethvert andet område, hvor myrerne er blevet spottet. Sæbevand insekticidet vil ikke skade dit barn, hvis din baby indtager det.

•Spray udendørs legeområder eller endda tæppe spiller din baby på når uden for. Bortset fra sæbe dræbe myrerne, afviser Pebermynteolie dem fra at komme i første omgang.

Tips & advarsler

  • Citronsaft vil frastøde resterende myrer i at vende tilbage når du har dræbt så mange som muligt. Bland 1/4 kop citron saft i en sprayflaske med vand og spray langs potentielle ant entryways.
  • Spray sæbeopløsning langs kanterne af vægge og gulve, snarere end i midten af gangbroer, som sæbe kan gøre gulvet glat.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com