Hvorfor er blomster af græs & hvede Inconspicuous?

July 6

Hvorfor er blomster af græs & hvede Inconspicuous?

Tilstedeværelsen af blomster letter bestøvning, der igen fremmer produktionen af frø og plante arters overlevelse. Prangende blomster er attraktanter for bestøvende insekter og andre skabninger. Græsser, herunder hvede, har små, uanselige blomster, fordi de er vinden bestøvet og behøver ikke at tiltrække befrugtere.

Pollen karakteristika

Græs pollen er lille, let og produceret i enorme mængder. Størrelse og lethed lette luftbårne rejse over lange afstande. Enorme mængde sikrer bestøvningen, selv med variabel vind.

Andre arter

Hvede og græs er ikke den eneste art bestøvet af vinden. Bynke-ambrosie er vind-bestøvning, som er træer i familien Betulaceae, herunder Birkene, elletræer, valnødder og hornbeams. Breezes transportere pollen fra Betulaceae arter fra mandlige til kvindelige blomster.

Pollen fakta

Produktion af store mængder af pollen af nogle græs og andre arter er en væsentlig årsag til menneskelige lidelser. Vinden bærer græs pollen fra plante til plante og fra planter til mennesker, forårsager høfeber i personer følsom over for pollen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com