Hvordan man opbygger en robust pelsen skab

August 29

Hvordan man opbygger en robust pelsen skab

Du beskytter din investering, når du gemmer frakker i en vellavet skab. Robust hængende stænger inde i skabet gør det nemt at lægge væk frakker på en organiseret måde. Det betaler sig at gøre plads til luftcirkulation mellem frakker og jakker, så frakker ikke meldug eller få for krøllet mellem iført gange. Sikre hylder til handsker og tørklæder, sammen med lavere reoler til støvler og sko tilføje appel til skabet.

Skab indramning støtte

Ramme dit skab med 2 x 4 tommer tømmer til at oprette et skelet af et skab med maksimal styrke. Sikre indramning til hus studs at give ekstra styrke. Hårdttræ skab indramning--rød eg, ahorn eller poppel--er et godt valg for en robust skab versus bløde træsorter, western red ceder eller fyr, f.eks. Installere skab studs på 16-tommer centre, identisk med hus væggen studs, hvilket betyder, at der er nøjagtig 16 inches af plads mellem midten af en stud og en anden. Toenail (drev negle i en vinkel) skab rammer til den øverste plade (board skitserer figuren loft) for styrken ved hjælp af flere negle for hver lodret stud.

Skab grundform

Søm eller skrue rammer ind i væggen studs bruger en elektrisk skruetrækker og 4-tommer skruer til at sikre robusthed... Du behøver ikke at ændre rummets gulv i bunden af skabet, hvis gulvet er hårdttræ eller flise. Forestille sig det færdige skab som en stor kabinettet sidder på gulvarealer eller indbygget i en fordybning langs en væg, hvor gulvet er fuldt eksponeret, når du åbner skabet døren. Konstruere alle rammer for at danne en regering med en bred åbning at installere skydedøre, standard døre med en tærskel eller lomme døre, f.eks.

Ledninger behov

Køre elektriske ledninger til plads til en forsænket belysning før skab vægge er dækket. Rute ledninger mellem studs eller bore ordentlig huller i studs at køre ledninger.

Væg dækker indstillinger

Drywall fungerer godt som en mur, der dækker i og uden for pelsen skab. Beadboard er fremragende til pelsen skab samt, fordi beadboard kan modstå en masse brug. Mens en udvendig belægning og solide rammer er vigtige, Boligindretning af skabet vil få de fleste slid, så planen i overensstemmelse hermed.

Træ Trim og efterbehandling

Trim interiør og eksteriør med baseboard materialer, meget gerne et lille værelse. Bred sokler, der er 6 inches versus 4 inches høj er et glimrende valg, så støvsugning eller opsamlingsoverførsel udenfor skabet ikke vil skade det skab ydre. Brug sokler og døren trim der passer med rummets træ trim. Installere tunge crown molding øverst i skabet for en veltilrettelagt look.

Indvendige Hardware og Design

Heavy-Duty hardware til en eller flere hængende stænger kan støtte mange frakker. Vælg veludformede skab hardware, fordi tunge genstande kan trække hardware ud af væggen indramning. Brug de skruer, som er drevet i den træ indramning for hardwareinstallation. En runde metal eller træ stang ca 3/4 tommer i diameter virker fint for hver sektion, hængende. Eller du kan købe en closet system lavet af wire eller andre materialer med hængende sektioner og reoler til at passe i skabet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com