Lilla klud Roll ideer

December 31

Rag maleri, eller rag rullende er en metode til maleri, der involverer smuldret klud og forskellige nuancer af maling. Det færdige udseende har et elegant design, der tilføjer et dekorativt indslag i dit hjem. Rag rullende er et populært valg for fed eller lyse farver som lilla. Teknikken blander farverne sammen, hvilket giver dig en rig og smagfuld look, der skaber et fokuspunkt i dit hjem.

Traditionelt udseende

For den traditionelle rag rullende teknik, skal du anvende en base coat latex maling til væggene. Vælge en lysere nuance af lilla, lavendel eller lilla. Vælge en mørkere nuance af lilla, som royal lilla for top coat. Bland en del latex maling af denne skygge med tre dele glasur stil maling. Den transparente glasur udvander maling, at holde det fra overvældende væggene. Anvend fortyndet maling til væggene med en maling rulle. Mens malingen er stadig våd, forsigtigt duppe på tværs af væggen med en smuldret rag, fjerner nogle af de øverste maling. For at gøre tingene lettere, bede en anden om at duppe malingen, eller arbejde i små områder ad gangen. Den lysere farve titter gennem den mørkere nuance, skabe en spændende udseende.

Ragging på

Ragging om teknik er lig den traditionelle metode, men er lettere at opnå ved dig selv. Maling vægge med en mørkere nuance af lilla og lad malingen tørre. Vælge en anden nuance af lilla, ved hjælp af en lysere farve. Bland en del maling med to dele vand og en del glasur. Dyp en smuldret kludedukke i male blandingen og rag det på væggene af let duppe det over overfladen af den oprindelige maling farve. Holde dypning rag i malingen og duppe mod væggen, indtil du har nået alle områder.

Læder Look

Skab look af læder på dine vægge med to nuancer af lilla maling. Bruge en skygge over hele vægge og lad det tørre helt. Bruge en lilla glasur stil maling eller fortyndes latex maling som beskrevet i de tidligere afsnit. Anvende glasur på vægge ved hjælp af et paintbrush. Rul en klud i en lang, tynd rør. Rulle forsigtigt røret hele væggen, at lade det naturligvis fjerne nogle af maling glasur. Flyt tuben ned og rul det igen. Gentag processen, bevæger sig ned på væggen. Brug en pensel til at blande de forskellige områder sammen.

Lizard hud teknik

Give dine vægge udseendet af lilla ruskind, ved at male vægge med en mørk lilla farve. Anvende en lysere lilla farve med smuldret op plastikposer. Rive poser i lange strimler og Pak strimler omkring dine hænder. Dyppe strimler i den lysere lilla maling farve og ising det mod væggen. Plastikposer give væggen udseendet af alligator eller firben hud.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com