Onan generatoranlæg fejlfinding

March 4

I tilfælde af en nødsituation når strømmen er slået ud, kan at have en bærbar generator omkring give dig den ekstra strøm du har brug for væsentlige. Onan linje af bærbare generatorer vil ikke kun arbejde i denne sag, men kan også bruges til udendørs aktiviteter såsom camping eller tailgating. Hvis din Onan generator sæt ikke fungerer korrekt, der er et par fejlfinding indstillinger du kan prøve før du kalder en servicetekniker.

Instruktioner

•Tilføj mere brændstof på brændstoftanken hvis generatoren starter ikke eller vil ikke blive på mere end et par sekunder efter start. Hvis brændstoftanken er fuld, åbne motorrummet og sørg for brændstof ventilen er åben, og at alle tændrør ledninger er sikker.

•Løsn tændrør og ren dem inden du lægger dem tilbage i hvis motoren stadig ikke starter korrekt. Hvis et tændrør ser brændt eller beskadiget, erstatte det med en ny. Kontrol oliestanden motor med oliepinden og tilsæt olie, hvis det er nødvendigt. Hvis trin 1 og 2 ikke løser problemet, skal du kontakte en Onan servicecenter.

•Kontrollér chokerhåndtaget og flytte det til "Åben" position hvis der er sorte udstødning kommer fra generatoren, eller hvis der er overdreven støj samtidig med at det fungerer. Hvis chokerhåndtaget er i den korrekte position, åbne motorrummet og kontrollere luften renset for snavs eller snavs og rense det ud. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte en Onan servicecenter.

•Fjern alle enheder fra generator hvis den kører, men du er ikke at få strømmen til enheden. Check afbryder for at se om det er i positionen "Off". Hvis det er tilfældet, skal du trykke på knappen "Nulstil" at vende tilbage til "On." Tilslutte enheder enkeltvis og køre dem. Hvis plugging i en indretning flips effektafbryderen, er du over den generator belastning. Hvis generatoren ikke kan magten én enhed, skal du kontakte et servicecenter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com