Hvor meget plads har jeg brug for en fustage i et køleskab?

July 19

Hvor meget plads har jeg brug for en fustage i et køleskab?

Hvis du planlægger en fest, der omfatter serverer fadøl eller er interesseret i at holde en fustage på side til personlig brug, er holde fad i et køleskab en lettere og mindre rodet indstilling end glasur fad i overdimensionerede skraldespande eller galvaniseret metal bøtter. Afhængigt af alder af dit køleskab, hvordan flytbare hylder er og mængden af ledig plads, kan du vælge forskellige størrelse kegs til at passe dine behov.

KEG størrelser

Kegs er normalt tilgængelige i halv eller kvart tønde eller keg størrelser. En standard US halv keg er 16 inches lang og 23 inches høj. Kvartal keg størrelse, også kaldet en pony keg, har samme diameter som en halv fustage, men er kun 12 til 13 inches høj. Du skal også regne i størrelsen af keg coupler, som tilføjer 6 til 8 inches i højden af fustagen og sørg for der er rigelig plads på alle sider af keg at lade luften flyde frit at holde indholdet koldt. Den CO2-tank, der pumper øllet har omkring en 6-tommer diameter og kan placeres uden for køleskabet, hvis du er trang for rummet.

KEG kapacitet

En halv keg af øl holder 15 1/2 gallon, svarende til syv tilfælde af 12-ounce dåser eller flasker øl. Hvis du tjener øl i 16-ounce kopper, ville denne størrelse giver 124 portioner. Hvis du vælger et kvartal keg, svarende til tre og en halv tilfælde af standardstørrelse emballerede øl, 7 3/4-gallon i fustagen vil give 62 16-ounce portioner.

KEG alternativer

I de seneste år, liquor butikker og supermarkeder begyndte at sælge fadøl i mere bekvem størrelser, der tager minimal plads i køleskabe og enten kræver ingen CO2-tanke eller komme med engangs tanke. Øl bolde, også kaldet part bolde, er konstrueret af engangs plast og kommer i 5.2 gallon og 3,8 gallon størrelser, som giver 41.6 og 30.4 16-ounce portioner henholdsvis. Mini kegs er lavet af genanvendeligt aluminium og hold 169 ounce (2 3/4 gallon) eller om nok øl til at fylde 10 1/2 16-ounce kopper.

Tips og råd

Den nemmeste måde at bestemme om en fustage vil passe i dit køleskab er at få en tom keg fra en liquor forhandler og bringe det hjem til test. Hvis du har en lille til moderat antal gæster til en fest, vælger mini kegs eller part bolde kan være mere praktisk og omkostningseffektiv siden hverken kræver tilbage udstyr til butikken eller at sætte ned et depositum for udstyr.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com