Udsmykning ideer til en fire plakat seng

November 2

Udsmykning ideer til en fire plakat seng

Himmelseng er midt i et soveværelse: den store størrelse af en himmelseng, sammen med højden af søjlerne, gør sengen omdrejningspunktet for rummet. Sengetøj valgt for en fire plakat seng er en grundlæggende del af styling rummet. Der er mange stilarter af fire plakat seng herunder moderne stilarter, egnet til en traditionel smag-senge og senge velegnet til eksotisk design, som dem der findes i beachside resorts. Antikke fire himmelsenge fungerer godt med en romantisk-inspireret rum. Holder resten af rummet enkel endnu vævet ind i dit centrale tema gør for en vellykket fire plakat seng indretning oplevelse.

Moderne

En moderne fire plakat seng er typisk en mørkere træ eller sort maling/pletten og har rene linjer. Nogle moderne fire himmelsenge kan have et cirkulært mønster: bed plakater ligner træ kredse monteret oven på hinanden. Fire plakater af sengen og sengen selv repræsenterer den enkleste, mest minimalistiske stilarter og virker bedst med ren, enkel sengetøj som en sprød hvid dyne og et par pyntepuder i omhyggeligt valgte dukker af lyse, moderne farver.

Traditionelle

En traditionel himmelseng har en indbildt appel og typisk har mørkt træ, svarer til de moderne bed. Dog er de fire plakater og sengen selv ser smartere end træ af den moderne bed. En traditionel seng har træ med flere detaljer i træskærerarbejde og selve pletten er ofte et kirsebær eller medium brun versus en espresso eller et sort tone, som ses i den moderne bed.

Eksotiske import

Potentielt lavet af bambus eller et andet eksotisk træ, fungerer en eksotisk himmelseng godt med indiske sengetøj og dyner. Denne type af fire plakat seng er typisk importeret og kan hentes via en specialforretning møbler eller specialist i luksusmøbler. I betragtning af omkostningerne ved import, er denne seng på den højere ende af prispunkt. Tilføjer masser af puder til sengen og supplerende gulv puder på gulvet gør dit soveværelse ligner en oceanside retreat, når som helst på året.

Romantisk

En antik fire plakat seng, i messing eller i et antikt træ, fungerer godt med et romantisk design-ordningen. Par denne stil af seng med assorterede tekstureret sengetøj herunder puder, lagner og tæpper i satin, blonder, fløjl og linned. De teksturerede lag tilføre rummet en romantisk, gammeldags forstand og føler også himmelsk i perioder med hvile og afslapning. Tilføje et par lysestager til natbordet og du har oprettet din egen romantiske tilbagetog.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com