Sådan installeres T-skimmel overgange på Tile gulvbelægning

June 24

Sådan installeres T-skimmel overgange på Tile gulvbelægning

Boliger, der har to forskellige typer af gulve installeret i tilstødende værelser ofte brug for overgang Gulvlister. T-skimmel overgang er en populær type af overgangen molding bruges til at bygge bro over kløften mellem de to forskellige gulve typer--sige, hvor et værelse med et trægulv møder et værelse med tæppe. T-skimmel overgange hedder sådan fordi fra siden de ligner en squatty "T." Støbning er beregnet til brug på to gulvbelægning typer, der er i samme højde. Du kan installere overgang støbning med minimal værktøjer og tid.

Instruktioner

•Rengør plads mellem flise gulv og anden gulvbelægning typen. Bruge en støvsuger til at fjerne snavs og snavs fra rummet. Måle pladsen, som du skal bruge ca ¼ tommer ekspansion plads på siderne af den nederste del af T-skimmel. Hvis der ikke er tilstrækkelig plads, du bliver nødt til at trimme gulvbelægning eller få en anden type af overgangen støbning.

•Measure området, hvor T-skimmel overgangen til at blive installeret. Mark disse målinger på T-skimmel overgangen med en blyant.

•Indstil T-skimmel overgangen på gering så og klippe det størrelse.

•Glue T-skimmel overgang på plads. Sprede polyethylen lim på bunden af T-skimmel overgangen. Tryk på overgangen i sted over tile gulvbelægning. Lad limen tørre i 24 timer før hverdagsbrug.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com