Hvordan man forebygger majs fra at falde i kraftig regn

August 1

Hvordan man forebygger majs fra at falde i kraftig regn

Majs stilke har en tendens til at falde over under kraftig regn og vind. Medmindre du ønsker at binde en haven spil til hver stilk, er det bedste du kan gøre for at holde din majs oprejst til at fremme sund rodvækst. Plantning din majs i god jord og give korrekt vanding er nøglen til at holde din majs stående høj.

Instruktioner

•Plant majs i løs jord, der ikke er komprimeret eller "cloddy." De rødder, der holder op en majs stilk vil ikke vokse godt i komprimeret jord. Ofte jord vil blive komprimeret og cloddy efter kraftig regn, og det kan tage et par dage for jord tørre nok til at løsne op.

•Hold jorden godt vandes indtil majs planterne er flere inches høj. Dette stimulerer rodvækst, som vil yde bedre støtte til stokken.

•Mound op rækker med jord efter corn har spiret og dyrket mindst 8 inches. Bruge en hakke, rorpind eller plov til at flytte jord fra mellem rækkerne til midten af rækkerne. Dette vil tillade nye rødder til form på den nedgravede del af stilke og gøre stilke mere stabil under kraftig vind.

•Plant din majs i firkantede blokke i stedet for i lange rækker. Når de plantes i blokke, de giver deres egen wind blok og kan bedre modstå kraftig regn og vind.

Tips & advarsler

  • Hvis en majs stilk falder ind over, det normalt bliver oprejst, selv hvis det får nok vand og sollys, selv om en del af stokken kan bo på jorden.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com