Hvordan at forsegle injektionsmørtel i keramiske fliser badeværelse

September 26

Fuger er den cement, der sidder mellem fliser på et gulv, væg, bordplade eller en flise bad. Det strækker sig over mellemrum mellem fliser til at give en flad, ensartet overflade. Fuger er mere absorberende, at de fleste flise, så det er nødvendigt at forsegle det (og re forsegle årligt) for at låse ud fugt og undgå pletter. Dette er især vigtigt i høj-fugt indstillinger som keramiske fliser badeværelse. Det mest vigtige ting at huske om forsegling injektionsmørtel er, at hvis det er på alle farves når du starter, disse pletter vil være beseglet på plads, så få det pletfri først.

Instruktioner

•Mix blegemiddel og vand i din sprayflaske i forholdet 1-til-1, om en kop. Spray injektionsmørtel linjer med løsningen, starter på den ene side af karret og arbejder dig vej på tværs af metodisk. Sættetid linjerne helt. Tillad blegemiddel til at sidde på injektionsmørtel linjer i ca 5 minutter.

•Spray injektionsmørtel linjer igen med blegemiddelopløsning. Skrub linjerne kraftigt med en tandbørste. Skyl linjer godt. Vurdere injektionsmørtel til Sørg for det er helt fri for enhver pletter eller misfarvning. Hvis ikke, gentages processen. Tillad injektionsmørtel til at tørre ud i mindst to dage.

•Applicer cementmørtel sealer til fugerne med en lille pensel. Anvende det én linje ad gangen, begynder i begyndelsen af linjen og gå hele vejen på tværs af området flisebelagt. Børste det på glat og jævnt, mens du forsøger at holde det ud i ansigtet af fliserne. Bruge kanten af en våd svamp til at rydde op enhver sealer, der får på flise ansigt. Lad sealer tørre i en time.

•Brush på et andet lag af sealer. Lad tørre i timen. Anvende et tredje lag. Lad det sæt natten over.

Tips & advarsler

  • Ventilere området, når de anvender blegemiddelopløsning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com