Hvad er en japansk brusebad?

February 25

Hvad er en japansk brusebad?

Badning ritual i Japan adskiller sig ganske væsentligt fra dem af vestlige kulturer. Selv om en bruser i Japan stadig skylninger og renser en persons legeme, udgør det kun halvdelen af badning ritualer. Japansk brusere også indeholde andre æstetiske forskelle fra den typiske vestlige bruser. Mens design vises mere forsimplede, bruge moderne japansk brusere state-of-the-art teknologi til opvarmning af vandet.

Japansk bad Design

I den japanske badeværelse finder du dressing område med en vask, adskilt fra badeområder eller i vådrum. Det andet rum indeholder bruser støder op til den virkelige omdrejningspunkt i rummet, den japanske dybt siddebadekar, ofuro. Du vil ikke finde en separat kabinet til brusebad, bare en simpel afløb i gulvet, en lille skammel eller sæde, en spand og en lille, håndholdt bruser armatur. En af de mest imponerende træk ved et moderne japansk badeværelse er dets behovsbaserede vandvarmeren, et effektivt system, som fylder meget lidt plads mens levere masser af dampende varmt vand til brusebad og den siddebadekar. Toilettet er i et separat rum.

Kunsten at badet

I den japanske kultur repræsenterer badning mere end bare rengøring; Det er også beregnet til afslapning og foryngelse af både sind og krop, traditionelt afsluttet aftenen før søvn. Re fylde et badekar for flere mennesker hver nat ville ikke være praktisk, så vandet skal være fælles for hele familien. For at holde vandet rent, skal hver person først skylles ud i brusebad område. Efter iblødsætning i et stykke tid i karret, er det almindeligt at træde ud igen og rense kroppen med sæbe i bruseområdet. Når alle sæben har været skylles af, kan du returnere til karret for en endelige blød. Oven på-anfordring vandvarmeren er designet til at re-varme vandet i siddebadekar, så alle nyder en varm blød i badet.

Naturlige enkelhed

Enkelhed og en forbundethed med naturen flette kernen i japansk design. Naturlige materialer og neutrale farver skaber en behagelig atmosfære. Opblødning bøtter kan være lavet af sten, beton eller træ. Nogle japanske opblødning bøtter indeholder Hinoki træ med en beroligende, lemony duft og naturlige bakteriedræbende agenter til at hjælpe med at gøre dem resistente over for skimmel, forfald og rådner. Andre alternativer omfatter teak, rød cedar og moderne materialer, såsom glasfiber, rustfrit stål, kobber og porcelæn. Naturlig belysning kan komme fra et ovenlys eller fra et vindue, der udsigt over en privat have til at oprette en beroligende og rolig, Zen-lignende atmosfære.

Minimalistisk stil

I overensstemmelse med den moderne, minimalistisk stil af en japansk-inspireret bruser og iblødsætning område, vælge vandhaner og hardware som supplement til rene linier og enkle møbler. En designer håndbruser med indbygget vandbesparende funktioner, indstillinger for ekstraudstyr spray og en slank, ergonomisk design gør en perfekt supplement til en japansk-stil bruser. Hvis et punkt-i-brug vand varmesystem er ude af dit budget, kan du overveje en termostatisk bruser ventil, som giver en konstant temperatur for varigheden af dit brusebad.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com