Sådan Treat træer med Pine visnesyge

August 11

Sådan Treat træer med Pine visnesyge

Pine visnesyge er mareridt af enhver boligejer med et ikke-hjemmehørende fyrretræ i den hjem landskab. Sygdommen er forårsaget af små orme, kaldet pinewood nematoder, der ødelægger træets vaskulære system. Når inficeret med pine visnesyge, dør træer inden for dage. Som pine visnesyge er sygdom uhelbredelige og næsten altid dødelig, når du har identificeret pine visnesyge dit fokus for bekymring vender mod hurtig fjernelse og effektiv bortskaffelse. Hvis du venter for længe til at fjerne en inficeret træ, kan infektionen spredes.

Instruktioner

• Bekræft at dit træ er inficeret med pine visnesyge. Symptomer på pine visnesyge omfatter visne, gule eller brune nåle. Visnen og misfarvning kan først vises i små lapper, men vil hurtigt sprede sig til hele træet.

•Fjern den inficerede fyrretræ til at forhindre spredning af pine wilt til omkringliggende træer. Bestemme den naturlige lean af træet og afbrød alle grene, som kan forhindre fyr fra at falde i retningen. Identificere to flugtveje, der fører væk fra dit træ. Gør en V-formet skåret i efteråret side af træet, omkring 8 inches fra bunden af en træstamme. På anden siden af træet, gøre en mindre skåret 2 inches højere end først. Sluk din motorsav og flytte hurtigt langs en af dine flugtveje, når træet begynder at falde.

•Klippe alle lemmer af en træstamme. Stå på den modsatte side af bagagerummet mens afskære lemmer til at beskytte dig mod muligt motorsav uheld. Skær træstamme i mindre stykker, hvis det er nødvendigt.

•Køre den inficerede pine tree trunk og gren stykker gennem en træ Hugger. Brænde træflis for at indeholde pine visnesyge infektion og stoppe spredningen af fyrretræsnematoden.

Tips & advarsler

  • Selvom pine visnesyge ikke kan helbredes kan du gøre et par ting for at forhindre det. Pine visnesyge opstår oftest i de varme sommermåneder. At holde din fyrretræer tilstrækkeligt vandes i varmt vejr kan hjælpe dine træer modstå infektion. Et specielt formuleret type insekticid kan tilføre din fyrretræ.
  • Brug ikke de inficerede træflis til muld dit hjem landskab. Medmindre bortskaffes korrekt, vil træ træer inficeret med pine vil sprede pinewood nematoder til andre træer og fortsætte den frustrerende cyklus.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com