Sådan installeres en bruser i en klo-fod badekar

August 14

Tilføjelse af et brusebad armaturet til en eksisterende fritstående badekar vil forbedre dit badeværelses anvendelighed og udseende. Du kan gøre dette ved hjælp af en bekvem kit, som du kan installere med minimal udstyr på egen hånd. Selv om der er en række kits, hver med sine egne funktioner og design, er installation ens for dem alle.

Instruktioner

Forpakket en bruser konvertering kit på en hjem og haven butik med et godt badeværelse-armaturet afdeling. Ved at vælge et kit, undgå du at købe de enkelte dele, som kræver ekspertise af en blikkenslager til at vælge og installere.

•Fjern den gamle hane og installere den nye hane og tilsluttes vandforsyningen ved hjælp af en skruenøgle og de selvlåsende møtrikker og skiver leveres af installation kit.

•Installer riser, som afleder vand opad til brusehoved. Riser er et længe rustfrit stål rør med gevind forbindelser enten enden samt en forbindelse i midten. Installere væg støtte, en kort vandret rør, der forbinder til en våbenskjold, en cirkulær stykke, der er knyttet direkte til væggen. Skinnen vil holde riser, stabil og lodret. Brug Teflon tape, der kan leveres med kittet, skruen tråde.

•Saml den vandrette rektangulær ramme, der vil støtte badeforhæng. Stellet leveres i to U-formede rør stykker og tillægger riser med et stik stykke. Installere loft skinnen i den fjerneste ende af rammen og knytte denne skinne til loftet med våbenskjold og skruer, der fulgte med kittet.

•Sæt showerhead til svanehals røret, der forbinder de lodrette riser over rammen. Tilføje badeforhæng til rammen og teste installationen ved at dreje på vandhanen og afleder vand til brusehoved. Hold øje med eventuelle lækager fra vandhane, riser eller brusebad hovedet og Spænd møtrikkerne hvor det er påkrævet.

Tips & advarsler

  • Afhængigt af karrets design tilbyde bruser kabinet kits dæk-monteret eller væg-monteret hane hardware. Dæk-monteret vandhaner er installeret på badekarret, mens væg-monteret enheder er oprettet direkte på væggen. Mange clawfoot baljer tage dæk-monteret enheder, selv om nogle er konfigureret med vægmonteret vandhaner, der er placeret langs den balje langside.
  • Drej vandforsyningen til badeværelset før du begynder arbejdet.
  • Konsultere en blikkenslager, hvis du opdager utætheder i de vandforsyning linjer, der løber under gulvet eller bag væggen.
  • Sikre våbenskjold er monteret fast i væg og loft. Hvis du har at gøre med en flisebelagt, marmor eller sten væg, leje en blikkenslager installere bruser kit.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com