Hvordan man laver en skygge Box for en mand hær mønter & medaljer

May 14

Hvordan man laver en skygge Box for en mand hær mønter & medaljer

Skygge kasser afsløre stykker af historie, som du kan stolt vise som home decor poster på væg i ethvert rum i dit hjem. Hver kasse har et tema og specifikke formål, som er beregnet til at sende et budskab om familie, håb, glæde eller noget, der inspirerer dig. Opretter en skygge box for en mand med militære awards, markerer medaljer og mønter et afgørende tidspunkt i sit liv, da han lavede ofre for at tjene sit land. Denne type boks showcases hans ære sammen med patriotiske symboler, der udtrykker den kærlighed han har for nationen.

Instruktioner

•Sæt avis på en tabel og sted dit træ skygge boks oven på avisen. Brug et kvadratisk skygge trækasse med indbygget rum.

•Paint boksen skygge med nød blæk eller maling. Nød blæk skaber et slidt look, der fungerer godt for historiske projekter. Du kan dog også bruge standard maling, hvis du vil oprette et andet udseende. Kan du male boks solid grøn, blå eller rød, afhængigt af hvad din mand kan lide farver. Tillad maling til fuldt tør for en dag, før du fortsætter.

•Brug dobbeltklæbende tape til at vedhæfte en eller flere af din mands militære fotos inden for et af rum i boksen. Bruge flere tape til at fastgøre mønter på de fire hjørner af billedet.

•Tape eller lim medaljer på indersiden af et større rum i boksen. Lim har et stærkere hold, men båndet ændrer ikke på bagsiden af medaljen overhovedet. Du kan bruge dobbeltsidet gaffatape for god sikkerhed.

•Glue eller tape flere mønter eller billeder i andre rum i boksen. Du kan placere mønterne i en række eller lim mønter omkring grænsen af hvert rum.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com