Sådan Fortæl Hvis en Pimento peber plante er Hot?

April 18

Sådan Fortæl Hvis en Pimento peber plante er Hot?

Pimento refererer til en type af peber, og der er mange forskellige peberfrugter i forskellige grader af varme intensitet, der er klassificeret som peber. Når voksende pimento peberfrugter i din have, det er vigtigt at vide, hvor sød eller krydrede en peber er før forbereder det i dit køkken. Men selv den krydrede for sød peber peber er mild i forhold til jalapeno eller habanero peber, identifikation er stadig afgørende. At identificere, hvor varmt dit pimento peberfrugter er er let at gøre, og vil gøre det nemt for dig at finde ud af, hvilke opskrifter, din peberfrugter er bedst egnet til.

Instruktioner

•Look på farven på piment peber som de begynder at modne. En sød peber peber, der modner fra grøn til rød eller gul til orange er en sød peber, som er meget mild. En sød peber peber, der modner fra grøn til gul eller enhver farve pimento, der modnes i en mørk nuance af rød, betyder en varm, krydret peber.

•Look i form af din pimento peberfrugter. Bell - og squash-formet peber er generelt søde til mildt krydret peber. Nogle søde sorter af pimento peber omfatter den Mandarin piment og perfektion pimento peber. Lang, kegleformet peber er typisk krydret peber. De chiero piment og de padron pimento er spicier sorter.

•Klippe i en peber, der er fuldt modnet og skive pimento i halve. Lugte peber og teste varmen fra pepper's lugt inde i næseborene. En sød peber vil lugte duftende og sød, mens en spicier peber vil forårsage en let brændende fornemmelse i næsen. Hvis du er stadig usikker på varmen i peber, dyp fingeren i peber og røre din finger til tungen til at bedømme, hvordan krydret peber er.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com