Hvordan til at beregne en gavl tag med 18' segmenter

December 10

Hvordan til at beregne en gavl tag med 18' segmenter

Med undtagelse af single-skråning halvtag halvtag er gavlen den enkleste af tag framing former i fælles brug. Beregning af nedskæringer for en gavl tag kan gøres på mange forskellige måder. Uden hjælp af en plan eller eventuelle andre dimensioner, kan gavl tag bandagist vinkler beregnes ved at lægge ud en fuldskala mockup ved hjælp af 18-fods lang two-by-fours. Tag bandagist er trekantet ramme, fordelte 24-inches fra hinanden, der danner rammen om moderne gavl tagene. Vælg et niveau rum, såsom en indkørsel eller stort åbent garage gulv.

Instruktioner

•Vælg tre lige 18-fods two-by-fours. Lægge en two-by-four vandret på tværs af din plads. Dette vil tjene som lavere ledningen eller nederste vandrette medlem af din gavl. Placer de resterende to stykker danner en trekant med først, så de nederste hjørner af deres udvendige kanter er afstemt med de udvendige øverste hjørner af den nederste ledning. Overlap dem på toppen, så deres øverste hjørner gennemskærer på midten af trekanten. Disse to stykker er din øvre snore eller spær.

•Mark hver af de tre stykker hvor det skærer med de andre. Justere din gering sav til at skære fra den øverste hjørne af en af de øverste snore til krydsende mærket du foretaget fugen mellem det og det modsatte øverste ledning. Skær langs linjen. Skær den nederste ende af stykket i samme vinkel og retning af klip fra bunden uden for hjørnet til krydsende mærket med angivelse af leddet mellem det og den nederste ledning. Gentag med de resterende øverste ledning.

•Fit øverste snore sammen på toppen og justere den nederste ledning, så dens udvendige hjørner justeres med den nederste hjørner af de øverste snore. Markere midten af den nederste ledning langs den øverste kant. Måle fra mark til bunden af toppen. Skære en two-by-four til at passe mellem den nederste ledning og bunden af toppen. Skåret stykke til den korrekte længde med en firkantet afslutning. Markere midten af den afskårne ende. Skære hjørner af brættet ved hjælp af den samme vinkel som for ledning ender, så de to snit skærer på midtermærke danner et punkt, den samme vinkel som toppen af de øverste snore.

•Fit stykke mellem den nederste ledning og toppen af den øverste ledning--dette er Kong post. Klip to stykker med 45-graders spidser ud i hjørnerne af ene ende så de skærer hinanden i midten af brættet som slutningen af posten som konge. Passe disse punkter ind i hjørnerne mellem Kong post og den nederste ledning, så bestyrelserne udvide diagonalt op på begge sider og overlapper de øverste snore. Disse er webs.

•Mark og skære spind hvor de skærer hinanden med de øverste snore. Passe dem i stedet fra hjørnerne mellem Kong post og lavere ledning og den nederste kant af de øverste snore.

•Outline leddene mellem medlemmerne på højeste, i hvert nederste hjørne og på bunden af Kong post på 12-tommer firkanter af pap. Skære i pap og bruge det som skabelon til at markere og klippe 1/2-inch-thick krydsfiner gussets. Skære krydsfiner med en stiksav. Gøre to gussets for hvert fælles. Lim og søm gussets til ansigt af til Broramme med træ lim og boks negle. Vend truss og installere gussets på modsatte side på samme måde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com