Forskellige slags grantræer

September 3

Grantræer (Picea spp.) er populære stedsegrønne nåletræer for hjem landskaber, hovedsagelig på grund af deres lave vedligeholdelse og dejlige nål blade. Mange Gran træarter har vibrantly farvet, ofte blåligt skær nåle, der tilføjer interesse og skønhed til landskaber. Grantræer er også vigtige for dyrelivet i Nordamerika, leverer mad, husly og reder.

Colorado Blue Spruce

Colorado blue spruce (P. pungens) er kendt for sin sølvfarvede til blågrønne nåle, der er stiv, kraftigt pegede og 1 til 1 ½ inches lang. Colorado blue spruce træer producerer lysebrunt, nedadgående-hængende kogler, der er 3 til 4 inches lang og for det meste vokser på den øverste krone. Dette Gran træ kan vokse i næsten enhver hårdførhed klimatiske zone, fra USDA zoner 2 til 8, og er selv vokset i regioner med mildere vintre og varmere somre. Colorado blue spruce når 50 til 75 fod høje og 25 fod bred ved udløb med et kolonneformat form.

Hvidgran

Det hvide spruce (P. glauca) har en slank, søjleformede-formet krone, voksende 40 til 60 fod høj men kun 10 til 20 fod bred. Hvide spruce træer vokser bedst i koldere klimaer, i zone 2 til 6, og i næsten alle forskellige jordtyper. Det hvide spruce har blågrønne nåle løv og nedadgående-hængende kogler. Hvid graner giver husly og ynglepladser for fugle og andre vilde dyr. Også, røde egern og mange fugle foder på træets frø; rådyr, kaniner og ryper spise løv; og sorte bjørne og pindsvin feed på bark.

Rødgran

Rødgran træer (P. abies) er hurtigtvoksende nåletræer, der er almindeligt plantet som læhegn. Voksende 40 til 60 fod høje og 25 til 30 fod lang med en pyramideform, rødgran vokser bedst i tempererede til køligere klimaer, i USDA zoner 3 til 7. Dette Gran træarter har mørke-grønne nåle og tørre, brune, ovale til aflange kegler, der er 4 til 6 inches lang og 1 ½ til 2 inches lang.

Black Hills Gran

Black hills Gran (P. glauca var. densata) er en række af de hvide spruce arter og vokser bedst i områder med kolde vintre og køligere somre, i USDA hårdførhed zoner 2 til 6, hvor minimum årlige temperaturer dyppe ned til-45 grader Fahrenheit. Black hills Gran træer vokse 30 til 60 fod høje og 15 til 25 fod bredt med et bredt pyramide til konisk krone form. Denne evergreen har opstigende grene og er tættere end det hvide spruce, forsynet med ental, skarpe, spiral nåle, der er mørke-grøn til dyb blågrønne og stive. Black hills spruce producerer tan-brun, 1 til 2 tommer lange kegler med glatte kanter skalaer.

Orientalsk Gran

En ekstremt vigtig træ for dyreliv, den orientalske spruce (P. orientalis) vokser i tempererede til køligere klimaer, vokser bedst i USDA hårdførhed zoner 4 til 7. Denne spruce træet vokser 50 til 60 fod høj med en 20 - 25 fods spredning og en pyramideform. Grene danner en kompakt baldakin bærer noget skinnende grønne nåle. Det orientalske spruce trives i godt afdrypning jord og tolerere ikke klæg, vandlidende sites. Orientalsk grantræer give vinter dækning for hjorte og lille skov pattedyr, samt sang og trækfugle.

Serbisk Gran

En af de mest attraktive af arternes Gran Sibirisk Gran træ (P. omorika) har en slank krop og fine, tynde magnetisek grene at bære lysegrønne til blågrønne nåle. Den sibiriske spruce vokser 50 til 60 fod høj med en 20 - 25 fods spredning og en pyramide form. 1 ½-tommer lange kogler er en lilla til rust-rød farve. Sibirisk Gran træ giver vinteren husly for hjorte, lille skov pattedyr og fugle, sang. Denne spruce træet vokser bedst i USDA zoner 4 til 7 og i fugtig, men godt afdrypning jord.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com