Spiring af tomatplanter

September 4

Dyrkning tomater fra frø kræver de rette betingelser sikrer frøene spire og vokse stærkt. Tomatplanter har brug for omkring seks uger indendørs voksende tid før de er klar til haven. Start spirende frø syv til otte uger før du planlægger at transplantationen. Tomater kan ikke plantes udendørs, indtil alle frost farer er gået.

Jord og Container behov

Tomatfrø skal beholdere med drænhuller i bunden for at forhindre fugt i at bygge op på mellemlang og plantning. Brug enten 2-3 tommer diameter gryder eller sætteplante flats, afhængigt af dine præferencer. Frø, spirede i lejligheder kræver omplantning til enkelte Potter når udplantningsplanterne er 3-inches høj. Almindelig pottemuld er for tung for spirende frø. Brug et jord-mindre potning blanding eller lave din egen ved at kombinere lige dele sphagnum og vermiculit. Spiring blander kræver ikke ekstra gødning, som tomatplanter behøver gødning, indtil de er to uger gamle.

Plantning metode

Mængden af frø behov afhænger af hvor mange planter, du ønsker at vokse og om du er plantning i krukker eller lejligheder. So to frø pr. pot eller plantefrø 2 inches fra hinanden i alle retninger i en flad. Tomatfrø kræver ikke lys for vellykket spiring men skal plantes ca ¼ tommer dyb.

Fugt

Frø vil spire uden vand. Vanding toppen af containerne kan tvinge frø for dybt ind i pottemuld mix. I stedet udfylde drypbakke til puljen eller fladt med en tomme af vand og tillade potning mix for at absorbere vandet gennem bunden drænhuller. Når jordoverfladen bliver fugtig, tømme enhver resterende vand i bakken. Placere gryder eller bakker inde i en plasticpose hjælper med at forhindre fugt fordamper og skaber et fugtigt miljø, der hjælper tomat frøene spire. Fjern posen når frøene spire, ellers de alt for fugtige forhold kan forårsage småplanter til at dø.

Varme

Tomatfrø vil spire i kolde jord. En temperatur på 70 til 75 grader er optimal temperatur for frø til at spire. Ved hjælp af en spiring heat mat under gryder eller lejligheder sikre hjælper med at Jorden forbliver på den korrekte temperatur, hvis du ikke har en passende varmt sted at starte frøene. Når de får den rigtige mængde af varme og fugt, spire tomater normalt inden for syv til 10 dage.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com