Maling Stenciling grænsen ideer

March 6

Maling Stenciling grænsen ideer

Oprette en underskrift look til dit hjem med malede stencil grænse. Forvandle en lille piges værelse til en have eller gøre et køkken kommer til live med et felt af solsikker. Gøre en brugerdefineret kant stencil passer til din særlige smag. Stenciling er en nem og billig måde at bringe liv og farve til dine vægge. Tape stencil grænsen til væggen med blå maler tape og bruge en rulle til at anvende farven. Find stencil til at matche dit syn på et håndværk, kunst levering eller hjem forbedring butik og skabe en misundelsesværdig rum.

Blomster

Blomster er klassiske og farverige og lyse eller tilføje en romantisk touch til værelser. Oprette en munter have i en lille piges værelse af maleri tulipaner og Tusindfryd med lyse grønne stængler, tilføje nogle sommerfugle og et stakit rundt om blomsterne. Bruge store stencils, der strækker sig fra bunden til midten af væggen for at male allium gladiator blomster rundt i lokalet. Skiftevis sort og guld zinnias på spisestue vægge for at skabe en atmosfære af raffinement.

Polka prikker

Polka prikker bringe et klassisk look til vægge, men de er også alsidige, så du kan skabe et look, der passer til din smag. Male forskellige størrelser af prikker i grøn og lys brun på grænsen af en baby værelse, at skabe et design, der vil vokse med ham. Find en stencil kant med en hvirvlende polka dot mønster, og bruge navy blå maling til at bringe en tidløs, beroligende look til stue eller soveværelse vægge. Anvende en grænse stencil med store aqua blå og lime grønne prikker til badeværelset vægge til at lyse op i rummet, og tilføje blå og grønne accenter som bademåtter og et brusebad gardin til at supplere den.

Citater

Tilføje nogle ord til at leve af på væggen ved at male en stencil kant med et citat. Male ord, der har særlig betydning for din familie i alle rum, eller "Live blot, grine ofte, kærlighed dybt" i en fancy skrifttype rundt i stuen. Krydre køkken indretning med ordene "Bon Appetit" eller "Kiss kokken." Opmuntre dit barn til at nyde hver dag ved at tilføje de inspirerende citater, "Danse, grine, synge" eller "drøm, tro, Discover" til hendes soveværelse vægge.

Mad

Oprette en kant til køkken eller spisestue, som vil stimulere sanserne ved hjælp af mad stencils. Tilføje en vinstok rulle med frodige lilla druer omkring spisestuen. Sted apple skabeloner omkring køkken vægge, hvilket gør æblerne en dyb rød og tilføje grønne blade til en anden strejf af farve. Maling en række af kirsebær med stilke til at tilføje et sjovt indslag til en morgenmad krog. Alternative gulerødder, radiser og ærter omkring et køkken til at vise din kærlighed til madlavning eller havearbejde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com