Sådan Update & genbrug gamle belysning

October 17

Sådan Update & genbrug gamle belysning

Lys i hjemmet går videre end simpel funktion. De er også dekorative stykker, der bidrager til at skabe stemning. Tilpasse belysning passer til din egen æstetiske smag og dekorative følelser ved at ændre og opdaterer gamle, brugte lamper, sconces og hængende lys. Uanset om de er trukket ud af støvede hjørne af loftet eller opdaget i en Genbrugsbutik, omdanne dem med enkle materialer og teknikker.

Instruktioner

•Løsn, afmontere og adskille alle aftagelige dele, som lampeskærme, kæder, base plader, korsblomster, stikkontakter, vase hætter, switch knapper, perler og krystaller. Vask dele med en løsning af varmt vand og parabol sæbe.

•Tailor til lampeskærme. Skære nye stykker stof rundt om nuancer og til at putte over toppen og under de nederste kant. Male en tynd film af stof lim på skyggen og glat den nye struktur på plads. Sikre de gemt klap på plads med en perle af hot lim.

•Glue nogen ønskede dekorative trim eller frynser langs kanter og sømme. Tilføje nye dinglende elementer til hængende lys, som strenge af perler eller krystaller, hængende figurer eller dream catcher-lignende assemblager. Streng elementer sammen med tynde gauge wire eller beading pins. Hvis hullerne ikke findes til ophængning, oprette dem ved hjælp af en boremaskine, udstyret med et borehoved, der er egnet til materialet.

•Prime og maling lygtehus, sconce inventar og lysekrone rammer ved hjælp af den relevante maling type for krop materiale. Metal, glas, træ, terra cotta, sten og plastik kan alle være belagt med den korrekte type af primer og maling. Spray eller hånd maleri er muligt. En bred vifte af faux finish fås i spraydåser, eller oprette din egen med forskellige hånd-texturering teknikker, såsom sponging, marmorering eller stippling. Andre muligheder for at dekorere med maling omfatter stenciling og stempling.

•Tillad limet og malede dele til fuldt tør, så Saml de lamper.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com