Den bedste læder reparation

February 13

Den bedste læder reparation

Læder er værdsat for sin elegance og holdbarhed, det være sig på en sofa, en baseball handske eller en hest sadel. Men ulykker sker og læder kan farves eller beskadiget ligesom ethvert andet materiale. God rengøring og reparation kan gøres derhjemme hvis du ved hvordan man behandler læderet og hvilke kemikalier til brug. Kalde fagfolk, hvis du har spørgsmål, fordi ukorrekt rengøring kan efterlade varige skader.

Rengøring læder sadler

Sadel sæbe er den bedste vej til at holde sadel læder sund. Bruge albue fedt for at komme ud af snavs ved hjælp af en fugtig svamp eller en knuckle pensel for en virkelig beskidt sadel. Sæbe op den ene side af halsen, derefter tørres det af med en svamp. At holde skrubbe, indtil sæbe sæbeskum er ikke længere grå. Det er især vigtigt at rengøre nye læder, fordi det hjælper med at bevare læder olie. Oliering læder er kun nødvendig, hvis læderet bliver stiv. Undgå over conditioning og forlader læderet fedtet. Olie læder efter en vask når sadlen er delvist tør.

Om fastsættelse af Baseball handsker

Om fastsættelse af ødelagte eller stive læder baseball handsker begynder ved at fjerne snørebånd. Giv handsken en grundig rengøring, inde og ude. Håndfladen kan især blive beskadiget af fugt. Betingelse handske ved hjælp af flydende Lexol, som bevarer handsken og holder sin styrke og skønhed samtidig med at læderet fleksibilitet og elasticitet. Konserveringsmiddel også fungerer som en barriere mod fugt og efterlader læderet, blød og bøjelig.

Løsning For grundig rengøring

Denne hjemmelavet løsning kan bruges til at rense og betingelse andre lædervarer såsom jakker, sko og møbler. Kombinere en del hvid eddike og to dele pæn 's - fods olie eller rå eller fødevarer grade linolie. Anvende det på en hvid, fnugfri klud og gnide ned læder. Lad det natten over, så buff i morgen til en mousserende skinne. Hvis læderet har fjerne meldug eller skimmelsvamp det før rengøring med en løsning på én side afrids alkohol og en del vand. Brug en fugtig klud eller spray flaske til at anvende løsningen. Lad det lufttørre eller tænde en blæser til at cirkulere nogle milde luft.

General læder rengøring

Hvis du bare har brug for en generel ren på færdige læder, såsom tøj og bagage, bruge en blid, fugtgivende badesæbe som Duen. Arbejde det ind i en skum med en fugtig klud, men får ikke produktet for våd. Aftørre skum med en anden fugtig klud; ikke skylles med vand. Behandle det med læder balsam, når Læderet er helt tørt. For ufærdige læder, såsom arbejde støvler eller baseball handsker rense med sadel sæbe og lade det luft tørre. Bruge mink olie til tilstand.

Læder vedligeholdelse

Regelmæssig vedligeholdelse, herunder spot rengøring, beskyttende spray og afstøvning, kan øge levetiden på din læder. Hvis din bil har lædersæder, undgå varme og solrige parkeringspladser. Bruge en solcreme over bilens vinduer til at blokere skadelig lys.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com