Sådan fjerner min stuk Faux Finish

May 31

Sådan fjerner min stuk Faux Finish

Stuk sten finish skaber en pudset look på vægflader. Faux finish er ofte lavet på vægge og lofter og er et stærkt tekstureret gips finish til at efterligne virkelige stuk ofte findes på ydersiden af boliger. Væg finish er betragtes som en mere permanent faux finish på grund af mængden af tekstur og hårdhed af gips. Stadig, med nogle albue fedt, finish kan være fjernet. Nogle drywall reparation kan være nødvendig. Spørg venner eller familie til en hjælpende hånd, når du fjerner en stuk faux finish. Processen kan tage flere dage, eller endda uger.

Instruktioner

•Fjern alle møbler fra rummet. Dække alle lamper med plast. Skru alle stikkontakt covers, og Placer dækker i en spand med skruer. Dække hele gulvet med plast tarps eller drop klude. Luk alle luftventiler.

•Anvend en metal putty kniv eller mejsel og chip væk enhver skarpe toppe eller punkter i gips. Hold mejslen mod stuk gips, og ramte toppen af mejslen med en hammer hvis gips er ekstremt hårdt. Mange faux-finish teknik bruger fælles sammensatte til at skabe en stuk look, som er meget blød.

•Tag på beskyttende øje slid og en maske til at forhindre vejrtrækning i støv. Tillægge en slibning blok eller hånd sander 40 grus sand papir. Brug en lavere sandkorn sandpapir, hvis muligt. Sand væk så meget af stuk overflade som muligt. Ændre sandpapir så ofte som nødvendigt.

•Aftør overfladen med en fugtig klud til at fjerne alle støv fra slibning. Inspicere overfladen tæt sammen, og beslutte, hvis slibning kan fjerne flere af tekstur. Målet for så glat en overflade som muligt.

•Åbn en spand af fælles sammensatte. Anvende gips på en gipsvæg murske ved hjælp af en spartel. Hold kanten af drywall murske mod overfladen, og skimme på gips, udfylde eventuelle huller, lavet af stuk. Metoden er lig smøre toast. Tillad skimme lag til at tørre, og sand med bøde-grus slibning papir. Fortsætte med at skimme og fylde i tekstur og sand mellem lag, indtil overfladen er glat.

Tips & advarsler

  • Male gips med en limning primer at forberede male væggen. To lag primer er generelt kræves, fordi den første frakke vil blive absorberet af gips.
  • Vær forberedt på store mængder af støv og gips når du fjerner faux stuk fra dine vægge. Tag ikke på dette projekt har du åndedrætsbesvær komplikationer såsom astma.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com