Brune pletter på St. Augustine græs

May 3

Brune pletter på St. Augustine græs

Din St. Augustine græs udseende kan blive ødelagt af de brune pletter, der er forårsaget af "brun patch," en svampesygdom, der udvikler sig hurtigt i varme temperaturer. Sorten græs bliver oftest offer for brown patch i det tidlige forår og slutningen af efteråret.

Symptomer

Brown patch forårsager normalt cirkulæret-formet steder i en græsplæne. Græsset er lys brun farve med tan bladpletter, der ligner cigaret forbrændinger. Pletterne kan være et par inches i diameter eller flere fod bred. Selvom centrum kan blive grøn igen, forbliver kanterne ofte brune.

Forebyggelse

Forebyggelse af brune pletter er meget lettere end at behandle dem. Brug ikke gødning med et højt mængden af kvælstof i efteråret fordi svampen angriber den nye vækst forårsaget af kvælstof. Vand St. Augustine græs, kun når det er meget tørt, og gør så tidligt om morgenen. Når du klipper græsset, er det en god idé at fjerne udklip fra gården.

Løsning

Brug fungicider til at styre brune pletter på din St. Augustine græs. Spray fungicid sprøjter når den lave temperatur om natten når 70 grader F. Når det er under 70 grader for fem dage i træk, holde op med at anvende fungicider.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com