Hvordan man vælger en køkkenvægt

July 5

Køkkenvægt er mindre almindelige i amerikanske køkkener, end de er i andre hjem rundt om i verden. I USA beregnes opskrifter i kopper i stedet for ounce, hvilket gør behovet for en skala sjældne. Men eventyrlysten kokke, der forsøger opskrifter fra andre kulturer eller folk, der ønsker at holde et vågent øje med deres mad portioner kan bruge en køkkenvægt dagligt. Egypterne begyndte at bruge en primitiv balance skala omkring 5000 f.kr., og ifølge webstedet næsten spiselige balance skalaer er stadig det foretrukne valg for folk, der bruger vægte ofte.

Instruktioner

•Familiarize dig selv med de forskellige typer af køkken skalaer, der er tilgængelige. Foråret skalaer er billig men betragtet ikke som præcise til at måle små mængder. Digitale vægte er nøjagtige, og nogle kan bruges med kost-relateret software, men prisen kan være uden for rækkevidde for mange mennesker. Balance skalaer er ligetil at bruge og rimeligt prissat, men de kan være svære at finde. Elektroniske vægte kan være den mest nøjagtige og letteste af alle typer af skalaer til at bruge, men de er typisk den dyreste så godt.

•Skriv et liste over din måling behov. At have et klart billede af, hvordan du vil bruge en køkkenvægt vil hjælpe dig med at vælge hvilken stil passer bedst til dig.

•Kontrollér vægt display til at se hvis du kan læse det nemt. Nogle skærme kan være for lille eller oprettet med en skrifttype, som du har svært ved at tyde ved første øjekast. Gør skærmen registrerer en måling, du er fortrolig med. For eksempel, nogle skalaer display metriske målinger.

•Look på den vejer base skala og sørg for at det er stor nok til at holde typerne af containere eller antal, som du arbejder med. Hvis du har brug at veje store mængder løs materialer i en skål, vil du kræve en skala med en bred base til at rumme din container. For dem, der måle små, individuelle portioner af fødevarer, er størrelsen af basen mindre vigtigt.

•Look for ekstra funktioner der appellerer til dig. Hvis du bruger en målestok for vægt tab eller sundhedsmæssige grunde, en køkkenvægt, der giver et kalorie opdeling af din mad kan være værd de ekstra penge til dig. Nogen bruger en skala for at forberede opskrifter fra hele verden kan værdsætte en funktion, der konverterer metriske målinger i USA sædvanlige målinger eller omvendt.

•Spørg om garantien. Hvis du betaler for en top-of-the-line elektroniske eller digitale skala lavet af high-tech dele, Forvent en stærk garanti, der beskytter din investering.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com