Hvordan til at plante æbler fra frø

September 22

Hvordan til at plante æbler fra frø

Apple frø kan vokse til at producere store træer. I stedet for at købe æbler fra butikken, kan du nyde dem i din baghave når din æbletræ begynder at bære frugt. Æbletræer kan blive svært at dyrke, hvis du ikke følger de rigtige forholdsregler. Når du vælger typen af apple du ønsker at vokse, vil du være godt på vej til at vokse et æbletræ i din værftet.

Instruktioner

•Spar frø fra æble sorten du foretrækker. Skyl frøene under koldt vand.

•Klap et fugtigt stykke køkkenrulle i kvarte. Åbner et stykke køkkenrulle, så at det ser ud som en åben bog, og placere de æble frø i højre side. Holde æble frø fra at røre ved hinanden.

•Klap køkkenrulle over frøene. Placer et stykke køkkenrulle i en lynlås-forseglet plasticpose, og stille det i køleskabet. Lad det i køleskab i et temperaturområde mellem 34-40 grader Fahrenheit i seks uger indtil frøene spire, og holde et stykke køkkenrulle fugtig.

•Fyld lille tørv containere med pottemuld. Hold pottejorden fugtig. Plante frø 1 tommer dybt i den potning jord, og Anbring forsigtigt spirede sætteplante i jorden.

•Dæk hullet med jord. Vand det med varmt vand for at holde jorden fugtig. Placer apple stiklinger i en solrig vindue. Rotere beholderen hver uge for at sikre, at apple sætteplante vokser lige.

•Transplant apple sætteplante uden for endnu en trussel af frost passerer og planter har mere end to blade. Grave et hul lidt større end tørv containere, ved hjælp af en skovl, og beholderen anbringes i jorden. Hullet skal også være så dybe som beholder således, jorden selv. Pack jord omkring containerne, og vand stiklinger for at holde området fugtig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com