Typer af hegn i Mountain West

July 9

Typer af hegn i Mountain West

I det forrevne, bjergrige terræn i stater som Montana, Oregon og Idaho konstruere landmænd, ranchers og andre husdyr ejere en bred vifte af hegnet typer. Eventuelle hegn, uanset dens design, tjener enten til at begrænse noget inden for dets omkreds eller holde ud en ubuden gæst. I vest, kan disse ubudne gæster omfatte prærieulve, ulve, pumaer, grizzly bjørne, mule deer, elg eller bison. Således er en af de mest udbredte hegnet typer anti-predator hegnet.

Pigtråd

Under afvikling af Vesten i slutningen af 1800-tallet, blev meget af jorden open range. Kvæg og får græsser frit på tværs af det. Med ankomsten af østlige bosættere der ønsker at beskytte deres nyerhvervede gårde fra disse vandrer flokke af materiel, indhegnet mange deres græsgange med pigtråd. Under installationen, ledningen er rullede fra en wire jenny og fastgjort delvist til hegnspæle med stål hæfteklammer. Før hamring hæfteklammer ned stramme, hegn wiren strækkes ved hjælp af en wire båre eller hegn strammer. Når dette er sket, er det næste skridt at hammer hæfteklammer hjem. Pigtrådshegn kan være elektrificeret eller blot kan ansætte modhager til at forhindre dyrene i at flygte.

Anti-predator hegn

For at beskytte deres husdyr mod prædation af ulve, pumaer, gråbjørn eller prærieulve, installere får og kvæg ranchers ofte anti-predator hegn. En anti-predator hegnet kan konstrueres ved hjælp af flere tråde af pigtråd, elektrificeret hegn metaltråd, vævet tråd, svejset trådnet eller en kombination af disse materialer. Baseret på befolkningens hjemmehørende rovdyr, hegnet kan være nødvendigt at bygges helt høj, især hvis pumaer, som er kraftfuld leapers, er til stede. Hegnene kan også anvendes til at beskytte græs fra indtrængen og overgræsning af lokale flokke af mule deer, elg eller bison.

Sne hegn

I den bjergrige høje land i vest, kan vintre indeholde store mængder sne. At hjælpe med at holde veje, indkørsler, jernbanespor og andre transportveje åben, sne hegn er et populært valg. Hegnet kan være fremstillet af træ planker holdt sikre ved fem jævnt fordelte kurser af vævet tråd og knyttet til stillinger, eller de kan være lavet af en plast mesh holdes oprejst på samme måde. En nyere, miljøvenlige alternativ er det såkaldte levende sne hegnet, som består af en tæt lineær plantning af hårdføre buske. Ifølge en undersøgelse offentliggjort af University of Idaho, har levende sne hegn større sne-stop kapacitet end træ eller plast.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com