Hvordan til at designe en Swimming Pool Online

October 14

En swimmingpool er indbygget i din værftet eller kan placeres over jorden. Alle typer af puljer kan være dyrt, men med ordentlig pleje de vil vare i årevis. Når du designer din i-jorden pool, du har et par muligheder: du kan købe en pre-made pool og har det installeret i din baghave, du kan hyre nogen til at designe en pool for dig eller du kan designe online pool.

Instruktioner

•Visit en pool selskabets hjemmeside, som en af valgmuligheder nævnt her under referencer. Finde en i din placering så levering vil være let. På disse sider, kan du vælge fra en bred vifte af pool former og størrelser, og bruge deres online designprogram til at se, hvordan disse særlige puljer ser i din værftet. Når du er færdig, kan du bestille pool du har designet - eller du kan udskrive billedet af design og tage det til en anden pool selskab til at bygge.

•Vælg en design-hjemmeside, der tillader dig at designaspekter af dit hjem eller jord. På disse websteder, kan du bruge designværktøjer til at oprette din i-jorden pool. Disse er de generelle designværktøjer, så du bliver nødt til at beregne størrelser og aspekter af poolen, men du kan få en idé om, hvordan du vil have en pool til at se og printe det ud til at tage til et design firma eller pool selskab.

•Work med en privat designfirma, der gør landskabspleje eller udendørs arbejde. Bruge online værktøjer til at sætte sammen, hvad du ønsker din pool til at ligne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com