Typer af gulve for en fabrik

July 10

Typer af gulve for en fabrik

Fabrikken gulve skal være yderst holdbart og skridsikker at fungere godt. De kan ikke reagere på kemikalier, lad i fugt eller gøre det lettere for fabrikken ulykker sker. De kommer under konstant og tunge brug, især nær Laesseplatforme, hvilket betyder, at fabrikken gulve kan kun foretages af flere forskellige materialer, der har de nødvendige beskyttende kvaliteter--materialer, der ofte anvendes i hele byggeprojekter.

Beton

Beton er den mest grundlæggende form af fabrikken gulvbelægning. Så længe det er stabilt og perfekt niveau, fungerer det godt. Beton kan være absorberende, men så fabrikker typisk pels deres betongulve med fugemasse, der forhindrer fugt eller pletten problemer. Betongulve er omkostningseffektiv, men de kan blive beskadiget gennem virkning.

Epoxy

Epoxy er en type af kemiske harpiks, der hærder til at danne en meget hård, holdbar overflade. Gulve belagt med epoxy er især gode til at modstå virkningen samt kemiske udslip og høje temperaturer, hvilket gør dem ideelle for mange fabrikker. Fabrikker har brug for at gøre det øverste lag tekstur til at mindske faren for at glide. Epoxy gulve kan også være dyrt.

Gummi

Gummigulve er relativt let at installere og god til at modstå skader såvel at holde gulvet slip-fri. Gummi kommer i store ruller, der er omhyggeligt spredt ud over gulvet og naglet eller limet på plads. Gulvbelægningen kan males lettere end andre overflader, og fabrikker kan også vælge en bæredygtig, genbrug gummi gulv til at fremme miljømæssigt ansvarlig aktivitet.

Mezzanin gulvbelægning optioner

Mezzanin gulve er sekundære, hæve gulve i fabrikker, der har udsigt til fabrikken operationer. Dette bruger fabrik plads mere effektivt, og mezzanin er mere fleksible med hensyn til gulvbelægning optioner. Trægulve og endda tæppe kan bruges på mezzanin, afhængigt af deres formål. Andre mezzanin er mere egnet til beton eller gummi måtter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com