Sød sommerfugl Wall Decor

July 15

Sød sommerfugl Wall Decor

Du har mange måder at bringe udendørs elementer i en indretning til at skabe en naturlig stil. Tilføjer accenter, som kunst med sommerfugle motiver, er en forholdsvis let måde at accessorize en hjem, og udseende er natur-inspireret. Flere DIY sommerfugl væg udsmykning projekter kan gennemføres der gør visuelt tiltalende kunst til hjemmet, og resultatet er søde vægkunst, der accenter enhver udsmykning ordningen.

Stof Canvas Wall Decor

Wrap Tom kunstner lærreder i farverig sommerfugl stof. For en nem og billig måde at fremvise sommerfugl motiver i et rum, tage en stof-rest, og Vedhæft den til enhver størrelse kunst lærred ved hjælp af en korte pistol. Vælg farver, der koordinerer med plads til en designer udseende hele udsmykning ordningen. Gruppere flere ulige numre af lærreder på en stor væg, eller Vælg et brændpunkt stof, og vise det på et store lærred for optimal visuel appel som supplement til enhver stil.

Shadowbox sommerfugl Display

Display farverige faux sommerfugle i en simpel shadowbox for en væg udsmykning stykke med en naturlig æstetik. Sommerfugle er i sagens natur smukke og visuelt komplekse, hvilket gør dem ideelle varen til at fremvise i en træ shadowbox. Overholde faux sommerfugle med farverige mønstre til indersiden af en shadowbox, ved hjælp af en lille dab af hot lim. Position insekter i rækker til en skærm med et elegant design og hænge DIY sommerfugl kunstværk på en mur at accessorize hjem med væg udsmykning, der er naturligt tiltrækkende.

Håndværk-Punch sommerfugl kunst

Brug en scrapbog sommerfugl-formet håndværk punch til at oprette et utal af sommerfugl figurer. Simpelthen stansning ud scrapbook papir sommerfugle og tilslutte dem til en stor, hvid dobbelt billede mat, kan du foretage en smukke kunstværk. Eksperimentere med forskellige placering af sommerfugle til en kunstnerisk design, og give kunsten en dimensional udseende ved at tilslutte sommerfugl stykker med lim prikker, som anbringer papiret lidt over den matte overflade. Afslut kunst med en billedramme uden glas til en sød sommerfugl væg udsmykning stykke med lune.

Moss sommerfugl krans

Oprette en Mos krans ved hjælp af sommerfugle som et tema. Kranse er ofte favorit væg udsmykning elementer til boligejere, der ønsker en enkel måde at accessorize deres hjem. Gør en butterfly-indlagte krans er forholdsvis enkel ved at dække et håndværk-store grapevine krans med grønt, tørret moss. Brug af en limpistol gør programmet nemt for dygtige crafters eller begyndelsen novicer. Når kransen er komplet med mos, lim faux håndværk sommerfugle over forsiden af stykket i en tilfældig måde for en sommerfugl væg udsmykning, der accenter enhver udsmykning ordningen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com