Hvordan man dyrker kommercielle tomat transplantationer

October 28

Hvordan man dyrker kommercielle tomat transplantationer

Tomater er næsten altid startede i et drivhus, fordi det forkorter den tid til at høste af mindst to til tre uger. Drivhus såning gør det også lettere at regulere frø dybde og afstand, fremme spiring og kontrol ukrudt. Fordi tomatdyrkere ofte ikke har de faciliteter eller arbejdskraft til at producere deres egne transplantationer, afhængige de andre avlere for de planter, de har brug for. Tomat transplantation produktion er ikke svært, men det er en højt specialiseret opgave.

Instruktioner

Uddelingen kontrakter med tomatdyrkere, så du kan planlægge for type og mængde af frø til plante. Start tomatfrø seks til syv uger før producenten ønsker tomat plante planter leveret.

•Bestil tomat frø fra en leverandør. Bruge frø count og spireevnen sats fastsat til at bestemme hvor meget frø til at købe. For eksempel, hvis du ønsker at producere 5.000 planter med frø med en 90 procent spiring sats, bestille 5556 frø (5000 divideret med 0,9).

•Hvis plantning bakker har brugt tidligere, sterilisere dem med en 10% opløsning af kommercielle blegemiddel og skyl bakkerne grundigt, så ingen klorvand rester forbliver.

•Purchase en sphagnum-baseret, fine-teksturerede vækstmedier formuleret for at starte stiklinger. Fylde bakker med det.

•SOW frø 1/8 til 1/4 tommer dybt i magasinerne. Hvis du vælger at bruge en automatiseret såmaskine, skal du dække de frø, som er simpelthen placeret på toppen, med et lag af vermiculit.

•Sno bakker i plast Palle wrap eller placere dem i en spiring plads til 48-72 timer. Holde temperaturen på 85 grader Fahrenheit. Stiklinger skal stikke gennem i fem til seks dage.

•Efter frøplanter opstår, befrugte dem med vand-opløseligt gødning en gang om ugen med en hastighed på 150 til 200 ppm mio.

•Kapacitet tomatstiklinger regelmæssigt. Holde temperaturer over 60 grader Fahrenheit natten for optimal vækst.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com