Hvorfor er kvælstof i nogle gødning?

December 24

Hvorfor er kvælstof i nogle gødning?

Nitrogen er en af tre vigtige næringsstoffer, at planter har brug for at vokse. Gødning, der indeholder kvælstof er designet til at fremme hurtig, saftig vækst ved at øge niveauet af kvælstof i jorden. Gødning, der omfatter nitrogen findes i flere formularer i to grundlæggende former af nitrogen-baserede kemikalier. Disse kemikalier er designet til at fungere som en del af kvælstofkredsløbet, at forsyne planter med næringsstoffer.

Gavnlige virkninger

Planter bruge kvælstof til at oprette proteiner og regulere deres metaboliske funktioner. Nitrogen afledt fra gødning hjælper øge væksten af anlægget og øger dens frø og frugter output. Kvælstof er også en vigtig del af klorofyl, som planterne kan bruge til at udvinde energi fra solen. Endelig, kvælstof fremmer rodudvikling og sikrer, at planter bevarer sunde farvning. Dette element indgår naturligvis i jord fra rådnende organisk materiale og handlingen af bælgplanter planter.

Negative virkninger

Planter, der vokser i kvælstof-mangelfuld jord lider af en række negative effekter. Tidlige symptomer omfatter gulfarvning og derefter Visnen af blade. Planter, der er berøvet af kvælstof for en længere periode vil opleve hæmmet vækst. Overdreven brug af nitrogen-baseret gødning er også skadelig for Plantesundhed. Over befrugtede planter har store tømninger af vækst, men er mindre hårdføre, hvilket gør dem mere modtagelige for skader fra sygdom, insekter og svampe. Planter, der bærer frugt eller grøntsager vil vokse ulige-smagning producerer på grund af en ubalance i mængden af mineraler og sukker.

Nitrater

Gødning bruge to grundlæggende typer af kemisk kendt som ammonium og nitrat. Disse kemikalier er en integreret del af den cyklus, der planter brug til at tegne kvælstof fra jorden. Nitrater leveres fra organiske gødningsstoffer har en række fordele, herunder nem ansøgning og en naturlig kilde. Da nitrat bindes til jorden fra gødning, er de absorberes gennem rodsystemet af planter med bistand af bakterier der lever i jorden.

Ammoniak gødning

Kunstgødning bruges ammonium til at forsyne planter med kvælstof. Dette kemikalie er også absorberes fra jorden gennem planterødder ved hjælp af jord-bårne bakterier. Denne type gødning modstår udvaskning og denitrifikation, men mister kvælstof til luften, hvis det ikke ordentligt blandes i jorden under anvendelsen. Udvaskning er forårsaget når kvælstof fjernes fra jorden af vand, mens denitrifikation resultater fra en planter manglende evne til at absorbere kvælstof på grund af mangel på ilt i jorden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com