Hvordan til at skifte en pære i Charmglow pejs

November 1

Charmglow elektriske pejse tilføje ikke kun den blide stemning af et naturligt udseende pejs til dit hjem, men de er også en herlig og overkommelige kilde til varme. Men hvis pærer i din Charmglow pejs går ud, vil du gå glip på de fleste af disse enheder har at tilbyde. Man kan nemt finde pærer på din Charmglow elektrisk pejs, så du kan hurtigt og nemt ændre dem.

Instruktioner

•Tag din Charmglow pejs. Hvis det tidligere har været på og producerer varme, Sørg for, at giver du det nok tid til at køle ned, før du begynder dit projekt. Du vil arbejde inde den faktiske pejs, så dette trin er meget vigtigt.

•Løsn to døre på forsiden af din Charmglow pejs. Der er to eller tre skruer på døren: to på øverst og nederste og én i midten. Sørg for du holde skruerne på et sikkert sted, hvor du ikke vil miste dem. Du skal bruge dem meget kort tid at udskifte døre.

•Tag lavere ember forsiden af din Charmglow pejs. Dette er panelet i bunden af pejsen. Fordi lysene er lige under dækslet til aske, kan området blive meget varm. Kontroller, at den er helt afkølet, før du fjerner det.

•Locate elpærer, der ligger under aske dække og Skru dem. Igen, Sørg for, at hele Charmglow pejs køles ned, før du holder din hånd ind i dette område af pejsen. Fjerne alle de pærer der skal udskiftes.

•Udskift gamle lys pærer med nye, du har købt. Kontroller, at du har købt den rigtige pære til dit Charmglow pejs. Når du køber din nye pære, kan det være en god idé at nedskrive de pejs modelnummer, så du kan sørge for at få den nøjagtige pære du har brug for.

•Sæt den lavere ember dække tilbage på og derefter skrue de to døre tilbage på din Charmglow pejs. Når du har pære ændret og dørene tilbage på, gå videre og plug din pejs igen og sørg for, at de nye pærer fungerer korrekt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com