Inground swimmingpooler DIY

November 2

Inground swimmingpooler DIY

Installation af en i-jorden pool er en af de mere udfordrende udendørs byggeprojekter. Ikke kun kræver det tunge udgravning af dit landskab, men der er flere beslutninger du skal foretage. Du skal beslutte, hvor meget du ønsker at investere i poolen og hvad dens primære brug vil være. Besvarelsen af disse spørgsmål vil gøre installationen lettere og hjælpe dig med at finde ud af hvilken slags pool vil opfylde dine behov.

Pool typer

Før du kan begynde at bryde jorden på en pool, skal du beslutte, hvilken form du ønsker. De grundlæggende typer af pool omfatter vinyl, glasfiber og beton.

Vinyl er en af de nemmeste og billigste at installere. Typisk, vil entreprenøren udgrave webstedet og bruge en væg system omkring indersiden af poolen. Disse vægsystemer kan være lavet af stål, aluminium eller plast. Væggen er derefter dækket med vinyl. Mens dette er en billigere løsning, kan vinyl være en smule mere tilbøjelige til RIP'er eller tårer.

Glasfiber pools er store preconstructed puljer, der ankommer til byggepladsen klar til at være faldet på plads. Disse puljer er også nemme at installere. Hullet er forberedt til pool, som er derefter sat på plads. Eventuelle resterende plads i hul er tilbagefyldt med sand og snavs. Mens byggeriet på denne pulje er enklere, der er ikke mange valg når det kommer til glasfiber — du behøver ikke en masse frihed til at skabe en unik design (du nødt til at vælge fra hvad der er tilgængeligt).

Konkrete puljer er mere udfordrende og dyrere at producere. Udgravningen skal være præcise. Faktisk når hullet gravet, skal arbejdstagere bruge skovle og håndværktøj til at udelade den nøjagtige form af poolen. Senere, forstærkning stænger er placeret rundt på indersiden omkredsen af poolen. Disse stænger ligner stål hegn og give den indre pool sin form. Beton er derefter sprøjtet over stænger. Mens beton er dyrere, det er mere holdbare. Også, kan du dekorere den konkrete pool med fliser og andre ornamenter.

Beslutninger

Med disse typer af puljer i tankerne, afgøre, hvorfor du ønsker en pool. De fleste boligejere installere en pool, så de har en udendørs aktivitet for familie og venner. En swimmingpool er en god undskyldning for at invitere folk over til nogle sommersjov. Hvis poolen handler om fritid, vil nogen af de tre pool typer gøre.

Afgøre, hvor stor du ønsker pool at være. Hvis du vil konstant have en masse mennesker at nyde din pool, gå med en stor design. Sørg for at din pool kan optage en overfladisk og dyb slutningen. Også, kan du en pulje, der er stort nok til en vippe og dias.

Hvis du vil poolen strengt for motion, kan du overveje at installere en lap pool. Lap pools er normalt kun om 3-1/2 fod dybt og 8 fod bred; de kan være hvor som helst fra 25 fødder til 70 feet i længden. Formålet med en lap pool er at tilbyde en plads til athletic svømning. Længde og bredde af puljen er stor nok, så svømmer kan foretage flere ture frem og tilbage i puljen. Disse puljer kan behøver ikke at tage en masse plads og købes i glasfiber eller installeret i en konkret form. Mens beton er dyrere, den begrænsede plads i denne pulje kan holde prisen nede.

Placering og udgravning

Det er vigtigt at du vælger den passende plads til din pool. Prøv og holde poolen så tæt på dit hjem som muligt. Dette medvirker til at gøre poolen mere af et brændpunkt. Denne opsætning giver også hurtig adgang til hjemmet.

Også tænke på de solrige og skyggefulde dele af din værftet. Hvis du ønsker din pool at være i direkte sollys, finde ud af, hvor solen skinner mest på din landskab og installere poolen i overensstemmelse hermed.

På det mere praktiske plan er det vigtigt at få en landmåler kort over din værftet. Find ud af hvor alle de vigtigste værktøjer er underjordiske. Dette kan nemt opnås hvis du arbejder med en entreprenør, der kan finde ud af placeringen af gasrør og vandledninger før bryde jorden.

Det er afgørende at du får en byggetilladelse inden bygning af swimmingpool. Igen, din entreprenør vil være i stand til at trække godkendelsen, men finde ud af, hvilken type oplysninger dine kommune behov før du begynder at bygge.

Uanset hvad pool, du vælger for lokationen, udgravning vil være en af de største dele af projektet. Kontrahenten vil få brug for tunge entreprenørmaskiner maskiner såsom en grus vognmanden eller rendegraver. Hegn og andre forhindringer kan skal flyttes til at få dette maskineri til din værftet (holde det i tankerne når du planlægger pool's placering).


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com